ezabadi 1 ارسال شده در تیر 92 باسلامببخشین من میخواستم هدر قالب سایت نارسا دانلود رو به یک هدر به شکل یک عکس تغیر بدم.میخواستم ببینم چه جوری رامیشه این کار رو انجام داد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 92 درود بر شما آدرس سایت تان را قرار دهید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ezabadi 1 ارسال شده در تیر 92 درود بر شما آدرس سایت تان را قرار دهید بفرمائید http://www.volleyballnews.ir/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در تیر 92 با سلام ابتدا وارد مسیر templates/narsatemplate/css/template.css شوید در خط 105 کد زیر قرار دارد #header { background: url("../images/flower.png") no-repeat scroll center bottom transparent; height: 140px; margin: 0 auto; max-width: 980px; min-width: 300px;} در کد بالا میتونید خاصیت بکگراند رو حذف یا کامنت کنید در خط 162 کد زیر قرار دارد #header h1 { background: url("../images/logo.png") no-repeat scroll right top transparent; float: right; height: 159px; margin: -15px 5px 0 0; position: absolute; width: 265px;} در کد بالا میتونید متناسب با تصویر موردنظرتون مقدار width را تغییر بدید و تصویرتون رو با همان نام logo.png جایگزین کنید موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : محمدحسین میری نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ezabadi 1 ارسال شده در تیر 92 با سلام ابتدا وارد مسیر templates/narsatemplate/css/template.css شوید در خط 105 کد زیر قرار دارد #header { background: url("../images/flower.png") no-repeat scroll center bottom transparent; height: 140px; margin: 0 auto; max-width: 980px; min-width: 300px; } در کد بالا میتونید خاصیت بکگراند رو حذف یا کامنت کنید در خط 162 کد زیر قرار دارد #header h1 { background: url("../images/logo.png") no-repeat scroll right top transparent; float: right; height: 159px; margin: -15px 5px 0 0; position: absolute; width: 265px; } در کد بالا میتونید متناسب با تصویر موردنظرتون مقدار width را تغییر بدید و تصویرتون رو با همان نام logo.png جایگزین کنید موفق و پیروز باشید یا حق ممنون از راهنماییتون ولی چه جوری باید کدخط105روکامنت یا غیر فعال کنم بفرمائید اینم cssاصلی قالب http://www.volleyballnews.ir/template.css نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در تیر 92 با سلام بصورت زیر میتونید تبدیل به کامنت کنید #header { /*background: url("../images/flower.png") no-repeat scroll center bottom transparent;*/ height: 140px; margin: 0 auto; max-width: 980px; min-width: 300px;} موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ezabadi 1 ارسال شده در تیر 92 با سلام بصورت زیر میتونید تبدیل به کامنت کنید #header { /*background: url("../images/flower.png") no-repeat scroll center bottom transparent;*/ height: 140px; margin: 0 auto; max-width: 980px; min-width: 300px; } موفق و پیروز باشید یا حق همین کار رو انجام دادم نشد که نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 92 درود بر شما ولی بنده به این آدرس که آدرس لوگوی شما باشه رفتم ولی عکسی یافت نشد!! volleyballnews.ir/templates/narsatemplate/images/logo.png برسی کنید مشکل از کجاست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ibmnabi 0 ارسال شده در مرداد 93 سلام من از راهنمایی سایت شما استفاده کردم ولث موفق نشدم میخوام هدر سایتم به آدرس www.hjska.ir به هدر قالب نارسا منتقل کنم اگه بیشتر راهنمایی کنید ممنون میشم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ibmnabi 0 ارسال شده در مرداد 93 کسی نیست که جواب بده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ibmnabi 0 ارسال شده در مرداد 93 با سلام بالاخره من موفق شدم هدر قالب نارسا را درست کنم از راهنمایی همه عزیزان متشکرم www.hjska.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر