Mahdi_S_T 0 ارسال شده در تیر 92 من به این ماژول احتیاج دارم و به همراه یک بسته نصبی جوملا نصب میشه،لطفا بفرمایید که چطوری این ماژول را از روی این جوملا نصب شده بردارم. من پوشه آن را کپی کردم در یک جوملا جدید ولی جواب نداد mod_s5_image_and_content_fader. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در تیر 92 اسمشو در گوگل سرچ و پیداش کنید برای نسخه موردنظر یا میتونید لینکش رو پیغام خصوصی بدید براتون پیداش کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 92 درود بر شما عمومن ماژول ها را می توان فقط از پوشه ی modules زیپ کرد و همانند بسته نصب کرد ین موردی که گفتم را تست کنید 1 واکنش ها : Mahdi_S_T نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Mahdi_S_T 0 ارسال شده در تیر 92 درود بر شما عمومن ماژول ها را می توان فقط از پوشه ی modules زیپ کرد و همانند بسته نصب کرد ین موردی که گفتم را تست کنید ------------------------------------------------- بله خوشبختانه برای این ماژول اجرا شد وظاهرا این ماژول تنظیمات دیتابیس نداشت وگرنه قبلا من این روش را تست کرده بودم و برای ماژولهایی که تنظیمات دیتابیس داشت جواب نمیداد.ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 92 درود بر شما تنظیمات دیتابیس رو نمیدونم منظورتوون چی هست ولی بعضی افزونه ها باید مثلن فایل زبان یا مثلن فایل های کپی شده در مدیریت و ... با هم جمع کنید و زیپ کنید تا بتونید نصب کنید این موارد مخصوصن در کامپوننت ها صدق می کنه بعضیمواقع هم می تونید ابتدا فایل ها را در آدرس مورد نظر کپی کنید و ازدیتابیس افزونه هم اکسپورت بگیرید و در دیتابیس سایت مقصد تزریق کنید 1 واکنش ها : Mahdi_S_T نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر