keyhantaktaz 0 ارسال شده در تیر 92 سلام من چند ماهه رو این موضو درگیرم فرض بر اینکه من یه قالب دارم چطور میشه قالب رو دو تیکه کرد؟؟؟؟ یه قسمت برای مشاهده ماژول های و یه قسمت برای کامپوننت مطالب سایت زیر رو ملاحظه کنید: صفحه نخست و حالا بخش مطالب بخش مطالب ملاحظه فرمودید؟؟؟؟ اینکارو چطوری انجام داده؟؟؟؟؟؟؟؟ لطف کنید کمکم کنید.هزینش هرچقد باشه میدم فقط یه کمک نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 92 درود بر شما خوب در صفحه اول دو موقعیت تعریف میشه + موقعیت component در موقعیت کامپوننت چیزی قرار نمی گیره و افزونه ها هم در صفحه بعد در ان منو غیر فعال می شوند همین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
keyhantaktaz 0 ارسال شده در تیر 92 ببخشید اصلا متوجه نشدم میشه بیشهتر توضیح بدید؟ یه قطعه از کد قالب در تیکه دوم کلا حذف شده و یه کد دیگه بجاش قرار گرفته اصلا گیج شدم تورو خدا کمکم کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
keyhantaktaz 0 ارسال شده در تیر 92 آخه وقتی ماژول رو به صفحات دیگر اختصاص نمیدم بازم قالب مربوط به اون ماژول نمایش داده میشه به عبارتی باید قالب درون ماژول باشه که با غیر فعال شدن ماژول قالب اون قسمت هم نمایش داده نشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 92 درود بر شما خوب اینطور که فهمیدم می خواهید یک موقعیت که پنهان شد درگر استایل هایش نمایش داده نشود درسته؟ خوب اگر کمی سی اس اس و طراحی قالب جوملا بلد باشید اینکه دیگه کاری نداره برای اینکه ماژول را به صفحات دیگه اختصاص بدید باید برای هر مجموعه یک منو تعریف کنید این جوری دیگه مشکل حل می شود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
keyhantaktaz 0 ارسال شده در تیر 92 نه منظورم حذف استایل نیست منظورم حذف بعضی از تکه ها و جایگزینیشون از خود قالب هست به عنوان مثال حذف یه DIV و جایگزینی اون DIV با یه DIV دیگری لینک های بالارو نگاه کنید کاملا معلومه دیگه چه اتفاقی افتاده من حاظرم هزینه هم پرداخت کنم واسه کمک به فرومتون فقط کمک میخوام به نظر خودم باید از Template Overrides استفاده شه؟؟؟؟ ببنید صفحه ایی که مطالب رو نشون میده با صفحه نخست وب سایت BODY هاشون فرق دارن با هم یعنی انگار از 2 تا قالب استفاده شده(اما نشده) که بعضی از <DIV> ها حذف یا اضافه شدن لطف کنید به سورس اون لینکم ها نگاه کنید مرسی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 92 درود بر شما ببینید از قالب های دیگری همون طور که گفتید استفاده نشده طرف اومده موقعیت اسلاید شو و متن زیر آن را در آن منو غیر فعال کرده , وقتی وارد ادامه مطلب شوید موقعیت پایین که مطلب هست حالا یا components یا هر چیز دیگه میاد بالا جاش رو میگیره نمی دونم متوجه شدید یا نه اگر خواستید می تونید با پ خ با من در تماس باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
keyhantaktaz 0 ارسال شده در تیر 92 خوب موقعیت اسلاید درون تگ <div id="slide"></div> قرار داره پس اگه هم فعال بشه یا نشه این قسمت از قالب نمایش داده میشه و در قشسمت ادامه مطلب یه Div دیگه اضافه شده که استایلش جوریه که مطلب رو به بالای صفحه میکشه این: <div id="body-bg"> نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
keyhantaktaz 0 ارسال شده در تیر 92 کسی نیست کمک کنه اینجا؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر