farzad633 0 ارسال شده در تیر 92 با سلام خدمت دوستان نیاز به کمک فوری داشتم.من روی یه سایت کار می کنم که فایل دانلودی داره و من هم ازکامپوننت فوکا دانلود استفاده می کنم به دلیل اینکه فایل دانلودیم زیادهمدیر هاست سرور گفته که باید یه سرویس مخصوص فایل سرور بخری تا فقط فایلهای دانلودیت رو اونجا قرار بدی ! یعنی از دو تا سرویس هاست استفاده بکنمکل سایت در یک سرویس هاست و فایل های دانلودی هم در سرویس دیگر سایت .و چونتعداد فایل دانلودی من خیلی زیاده الان اگه من پوشه فوکا دانلود را به یهسرویس دیگر هاست انتقال بدم همه لینک ها به هم میخوره و دوباره باید تماملینک ها آپدیت بشه که خیلی کار می بره .آیا راهی هست که ما مسیر پوشه فوکادانلود را به یه جای دیگر تغییر دهیم بدون اینکه لینک ها به هم بخوره ؟ با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 92 درود بر شما شدنش که فکر کنم بشه یعنی درون کدهاش دست ببریم و لینک دادن ریشه ای را بجای دومین جاری در یک دومین یا ساب دومین دیگه قرار بدیم البته مطمئن نیستم ولی منطقی تره که دستی همه رو تعویض کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر