hadijoomla 5 ارسال شده در تیر 92 سلام اگه بخوام یه عکسی رو با موس روش کلیک کنم به اندازه بزگ تر نشون داده شود مثلا یه عکس 100*100 px بزارم روش کلیک کردم با اندازه 800*600 نشون بده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 92 درود بر شما با جاوا اسکریپت می شود انجام داد به آن مسلط هستید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hadijoomla 5 ارسال شده در تیر 92 درود بر شما با جاوا اسکریپت می شود انجام داد به آن مسلط هستید؟ سلام نه اما php بلدم با اون نمیشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mocd 27 ارسال شده در تیر 92 سلام نه اما php بلدم با اون نمیشه سلام دو افزونه زیر می تونه مفید باشه. لینک 1 لینک 2 یا علی 1 واکنش ها : مصطفی صفرعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hadijoomla 5 ارسال شده در تیر 92 سلام دو افزونه زیر می تونه مفید باشه. لینک 1 لینک 2 یا علی سلام Art Reveal Image دانلودش کردم اما طریقه کار با هاشو بلد نیستم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mocd 27 ارسال شده در تیر 92 سلام Art Reveal Image دانلودش کردم اما طریقه کار با هاشو بلد نیستم سلام این افزونه یه ماژول هست. در قسمت گزینه های اصلی ماژول در فیلد path آدرس فولدری که تصویرها درش هستند رو باید وارد کرد و در قسمت image width و image height هم که طول و عرض تصویر کوچک شده وارد میشه و در قسمت container width هم که پهنای اون جدولی که قراره عکس ها درونش نشون داده بشن. مثلا اگه طول و عرض عکس ها 100 باشه و container دارای اندازه 300 باشه عکس ها هر سه تا توی یه ردیف قرار می گیرن. امیدوارم مفید باشه با علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hadijoomla 5 ارسال شده در تیر 92 سلام این افزونه یه ماژول هست. در قسمت گزینه های اصلی ماژول در فیلد path آدرس فولدری که تصویرها درش هستند رو باید وارد کرد و در قسمت image width و image height هم که طول و عرض تصویر کوچک شده وارد میشه و در قسمت container width هم که پهنای اون جدولی که قراره عکس ها درونش نشون داده بشن. مثلا اگه طول و عرض عکس ها 100 باشه و container دارای اندازه 300 باشه عکس ها هر سه تا توی یه ردیف قرار می گیرن. امیدوارم مفید باشه با علی یعنی اگه من بخوام برای هر عکس جداگانه بخوام باید به تعداد عکسام فولدر بسازم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mocd 27 ارسال شده در تیر 92 یعنی اگه من بخوام برای هر عکس جداگانه بخوام باید به تعداد عکسام فولدر بسازم سلام بله. ولی میشه سورسشو ویرایش کرد که جای آدرس فولدر آدرس عکس رو بگیره. (نیاز به کد نویسی داره) یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر