fcmatoo 40 ارسال شده در تیر 92 سلامدوستان من بسته نصبی دارمدمواین بسته فروشگاه ساز استمی خواهم ویچورمات این بسته را فارسی کنمچطوری ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 92 درود بر شما ویرچومارت فارسی را در همین حالت بدون هیچ تغیری نصب کنید افزونه ی قبلی کاملن فارسی می شود فقط یک مشکل وجود دارد اونم برابر نبودن نسخه ها شاید باشه اگر نسخه های هر دو افزونه یکی باشند مشکلی نخواهد بود اگر نسخه ها یکی نبود باید دستی فایل های زبان را جایگزین کنید و در فایل templatedetails.xml تغیرات را ایجاد کنید جستجو کنید بارها توضیح داده شده است 1 واکنش ها : fcmatoo نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fcmatoo 40 ارسال شده در تیر 92 اگر نسخه ها یکی نبود باید دستی فایل های زبان را جایگزین کنید و در فایل templatedetails.xml تغیرات را ایجاد کنید سلام و ممنون به چه عنوانی جستجو کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 92 درود بر شما بفرمایید :http://forum.joomina.ir/topic/8180-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%DA%86%DA%AF%D9%88%D9%86%D9%87-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D9%81%D8%B2%D9%88%D9%86%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AC%D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7-%D9%81%D8%A7%DB%8C%D9%84-%D8%B2%D8%A8%D8%A7%D9%86-%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%B3/ فقط دقت کنید که دیگر نیاز نیست فایل های ترجمه را بگیرید دوباره ترجمه کنید فایل ها را از یک نسخه فارسی کپی کنید و فقط تغیرات درون فایل templatedetails.xml را انجام دهید 1 واکنش ها : fcmatoo نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fcmatoo 40 ارسال شده در تیر 92 من بسته نصبی را که فرمودید بدون تغییری نصب کردم بدون هیچ مشکلی ! اما ورژن ها یکی نیستند ماژول های صفحه اصلی غیر فعال شدند و کلا سایت اصلا بالا نمی آید آن آموزش را هم خواندم من در تر جمه افزونه هیچ مشکلی ندارم ولی چه جوری فروشگاه ساز ویچورمات بسته نصبی را تزجمه کنم؟ آیا می شود به فایل زبانش دسترسی پیدا کرد و ترجمه کرد یعنی در پوششه administrator/language فایل زبانش موجود است یا هر جای دیگر ، که بشود ترجمه کرد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 92 درود بر شما بنده مگر نگفتم نسخه هر دو افزونه رو باید برسی کنید اگر یکی بود نصب کنید اگر نبود دستی نصب کنید؟ در مورد ترجمه هم بله می شود ترجمه کرد من آموزش کاملش رو دادم بقیه با خودتون هست باید خودتون آستین بالا بزنید و ترجمه اش کنید 1 واکنش ها : fcmatoo نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر