tobasms 4 ارسال شده در تیر 92 با سلام من می خواستم یه مازول رو که اضافی بود حذف کنم ولی اشتباهی ظاهرا یه چیز دیگه رو حذف کردم که الان سایت بالا نمیاد وارد مدیریت مطالب نمی تونم بشم و مطلب جدید هم نمیشه وارد شد و اروز میده وارد مدیریت پوشه های تصاویر(رسانه ها) هم نمیشه بقیه موردی ندارن ممنون میشم که کمک کنید مشکل حل بشه تشکر این هم ادرس سایت http://langarnews.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tobasms 4 ارسال شده در تیر 92 با سلام من می خواستم یه مازول رو که اضافی بود حذف کنم ولی اشتباهی ظاهرا یه چیز دیگه رو حذف کردم که الان سایت بالا نمیاد وارد مدیریت مطالب نمی تونم بشم و مطلب جدید هم نمیشه وارد شد و اروز میده وارد مدیریت پوشه های تصاویر(رسانه ها) هم نمیشه بقیه موردی ندارن ممنون میشم که کمک کنید مشکل حل بشه تشکر این هم ادرس سایت http://langarnews.ir در ضمن به بخش پلاگین و مازول ها برای مدیریت هم نمی تونم بشم و ارور میده The website encountered an error while retrieving http://langarnews.ir/. It may be down for maintenance or configured incorrectly. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در تیر 92 درود بر شما در صورت تمایل اطلاعات سایت و هاست را پ.خ کنید تا بررسی کنم موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mortaza_max 57 ارسال شده در تیر 92 یک جوملا رو که پوشه instale رو حذف کرده باشین بریزن تو فایل منیجرتون. تا فایلی که حذف شده برگرده . موفق باشین. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tobasms 4 ارسال شده در تیر 92 من یه جوملا اکسترکت کردم ولی نشد در قسمت مدیریت امکانات و بخش دیتابیس این رو نوشته نسخه مدل دیتابیس (in #__schemas): 2.5.9.نسخه به روز (in #__extensions): 2.5.9.نوع دیتابیس: mysqli.66 تغییر پایگاه داده با موفقیت مورد بررسی قرار گرفت.37 تغییرات پایگاه داده ساختار جدول را تغییر نداد و لغو شد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tobasms 4 ارسال شده در تیر 92 من یه جوملا اکسترکت کردم ولی نشد در قسمت مدیریت امکانات و بخش دیتابیس این رو نوشته نسخه مدل دیتابیس (in #__schemas): 2.5.9. نسخه به روز (in #__extensions): 2.5.9. نوع دیتابیس: mysqli. 66 تغییر پایگاه داده با موفقیت مورد بررسی قرار گرفت. 37 تغییرات پایگاه داده ساختار جدول را تغییر نداد و لغو شد. دوستان هیچ راهی وجود نداره به جز بک اپ گیری که این مورد رفع بشه چون بک اپی که شرکت سرویس دهنده داره خیلی دوره و مطالبم همه می سوزن تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در تیر 92 با سلام اگر نمیدونید چیکار کردید و بک آپ هم ندارید یک جوملای جدید در پوشه ای جدید با دیتابیسی جدید نصب کنید و سپس اطلاعاتتون رو کم کم به جوملای جدید انتقال بدید و پس از اینکه سایت مشکلی نداشت سایت رو به روت هاست انتقال بدید موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tobasms 4 ارسال شده در تیر 92 یعنی هیچ راه ممکنی نیست که این مشکل حل بشه من که کلا گیج شدم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tobasms 4 ارسال شده در تیر 92 خوشبختانه مشکل رفع شد راهنمایی هایی که دوستان کردند خیلی کمک داشت جناب موذنی هم که خودشون تست کرده بودند سایت رو دقیقا متوجه خرابی سایت شدند که از یکی از پلاگین های همون مازولی بود که حذف نشده بود الان حذف کردم و سایت بالا اومد از جناب صفر علی و موذنی و مرتضی مکس تشکر می کنم که پیگیر این پست بودند 4 واکنش ها : مصطفی صفرعلی، علی موذنی، mortaza_max و 1 نفر دیگر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
jaafar1363 0 ارسال شده در خرداد 94 خوشبختانه مشکل رفع شد راهنمایی هایی که دوستان کردند خیلی کمک داشت جناب موذنی هم که خودشون تست کرده بودند سایت رو دقیقا متوجه خرابی سایت شدند که از یکی از پلاگین های همون مازولی بود که حذف نشده بود الان حذف کردم و سایت بالا اومد از جناب صفر علی و موذنی و مرتضی مکس تشکر می کنم که پیگیر این پست بودند منم با توجه به این تاپیک مشکل بالا نیامدن سایتمو رفع کردم. خدایا شکرت به خاطر وجود این اشخاص عزیز. ممنونم دوستان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر