hakm 0 ارسال شده در بهمن 89 با سلام من جوملا را در کامپیوترم استفاده میکنم و نیازی به یوزر و پسورد در مدیریت ندارم و چند بار هم به مشکل برخوردم میتونم بدون یوزر و پسورد به مدیریت وارد شوم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در بهمن 89 این کار ممکن است به خاطر زیاد بودن زمان حضور یا جسله باشد که دوباره از شما پسورد نمی خواد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Tarantino 26 ارسال شده در بهمن 89 به منوي "تنظيمات اصلي" بريد و در سربرگ "سيستم " طول عمر جلسه رو به مقدار دلخواه تغيير بديد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mafia 0 ارسال شده در بهمن 89 با سلام وخوش امد گویی دوست عزیز این کار خطرناکی است چون ممکن است سیستم آلوده به تروجان باشه ولی اگر مطمن هستی که تروجان یا کلا بد افزاری روی کامپیوترت نیست میتونی وقتی وارد میخواهی بشی برای بار اول پسوردت را وارد کنی مرورگر از شما سوال میکند ایا پسورد ذخیره شود شما بله را okکنید. البته توصیه میکنم ازIEاستفاده نکنی بهتر از فایر فاکس یا گوگل کروم استفاده کنی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر