mahdizz 0 ارسال شده در تیر 92 با سلام هر از چند گاهی این سیستم جوملای ما ادا درمیاره !!!!! به این صورت که یه مطلبی رو می نویسیم و منتشر هم می کنیم ولی بعد از انتشار تو سایت نمایش داده نمیشه !!!!! وقتی تو قسمت مدیریت مطالب میریم وضعیت مطلب رو نگاه کنیم می نویسه : منتشر شده ولی در انتظار تایید من موندم منتظر تایید کی هست ؟! من با دسترسی ادمین وارد سایت میشم و طبیعیه که باید به تمام بخشها دسترسی داشته باشم و نیاز به تایید کسی هم نباشه البته فقط بعضی وقتا از این اتفاقات میفته دکمه چک و اصلاح رو هم میزنم اما درست نمیشه اگر کسی کمک کنه ممنون میشم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در تیر 92 با سلام احتمالا" تایم سرورتون تنظیم نیست با ادمین سرورتون تماس بگیرید و موضوع رو بهشون اطلاع بدید موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
elmi1413 7 ارسال شده در مرداد 92 منهم این مشکل رو دارم اما لوکال کار می کنم دیشب خوب بود و الآن خیلی اذیت می کنه مشکل اصلی از کجاست و چجوری میشه برطرفش کرد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مرداد 92 درود بر شما در قسمت تنظیمات کلی در تب سرور گزینه زمان منطقه ای سایت را روی Tehran قرار بدید تاریخ سیستم رایانه خود را با جوملا باید یکی کنید باید ببرید جلو 1 واکنش ها : elmi1413 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
elmi1413 7 ارسال شده در مرداد 92 درود بر شما در قسمت تنظیمات کلی در تب سرور گزینه زمان منطقه ای سایت را روی Tehran قرار بدید تاریخ سیستم رایانه خود را با جوملا باید یکی کنید باید ببرید جلو ممنون از اینکه پاسخ دادید اینکار رو انجام داده بودم و درست شده بود بیشتر هدفم پیدا کردن علت هست دیشب همه چی درست بود و امروز بدون نصب هیچ پلاگینی این مشکل بوجود آمد!!!؟ چه علتی می تواند داشته باشد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مرداد 92 درود بر شما علت که مشخصه اختلاف زمانی می باشد حال چه چیزی این اختلاف رو بوجود آورد را بنده نمی دانم! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر