amara 21 ارسال شده در تیر 92 سلام من هر كاري ميكنم نميشه افزونه اي را جوملا نصب كرد و اين پيغام داده ميشه هشدار: انتقال ناموفق فایل! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hatami1372 113 ارسال شده در تیر 92 سلام هاستتون رایگانه؟؟؟ اگه رایگان نیست دسترسی پوشه tmp را روی 777 بگذارید و دوباره تست کنید 1 واکنش ها : amara نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 92 سلام من هر كاري ميكنم نميشه افزونه اي را جوملا نصب كرد و اين پيغام داده ميشه هشدار: انتقال ناموفق فایل! درود بر شما همین یک خط را نمایش می دهد؟ خط دیگری همراه آن نیست؟ 1 واکنش ها : amara نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در تیر 92 با سلام خواهش میکنم قبل از ایجاد تاپیک جستجو کنید... در این خصوص اینقدر بحث و راهنمایی شده که واقعا نیاز به ایجاد تاپیک نیست و با کمی جستجو مشکلتون کاملا حل میشه لطفا جهت راهنمایی کاملتر و نتیجه بهتر در انجمن جستجو کنید موفق باشید 2 واکنش ها : مصطفی صفرعلی و amara نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر