mehrdadkey2 19 ارسال شده در تیر 92 دروود بر شمامطالب یک مجموعه قدیمی را به مجموعه جدید انتقال دادم و مجموعه قدیمی را پاک کردم . اما در سایت ، هنگامی که وارد صفحه مجموعه جدید می شوم ، همچنان اسم مجموعه قدیمی در نوار آدرس نشان داده می شود.خواستم مجموعه قدیمی که هم اکنون در زباله دادن قرار دارد را پاک کنم با پیغام زیر مواجه شدم :حذف برای مجموعه ایران مجاز نیست. 1 گزینه منتسب به این مجموعه هستند.حتی اسم مجموعه پاک شده را هم تغییر دادم ولی بازم هم نتیجه ای نداشت.لطفا راهنمایی کنید . متشکرم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در تیر 92 درود بر شما خب شاید هنوز یک مطلب هست که مجموعه آن را تغییر ندادید و مربوط به شناسه همین مجموعه هست. احتمال زیاد آن مطلب هم شاید داخل مطالب زباله شما باشه موفق باشید 1 واکنش ها : مصطفی صفرعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehrdadkey2 19 ارسال شده در تیر 92 دروود یادم رفت بگم که زباله دانها ، چه زباله دان مطالب ، جه زباله دان منوها خالی شده اند تمام منوها را هم چک کردم. منویی وجود ندارد که به آن مجموعه متصل شده باشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در تیر 92 با سلام ممکنه از مدیریت جوملا حذف کرده باشید ولی در دیتابیس هنوز آثارش باقی مونده باشه جدول categories را بررسی کنید موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : mehrdadkey2 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر