fcmatoo 40 ارسال شده در تیر 92 سلامدوستان نمی دانم چی شد که مدیریت سایتم فقط صفحه سفید نشان می دهدبکاپ گرفته بودمولی گفتم شاید جوملا را توش اکسترت کنم درست شوددرست که نشد هیچبکاپ را هم نابود کرددوستان چه کنم ؟خواهشا کمک نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehrdadkey2 19 ارسال شده در تیر 92 دروود احتمالا شما پلاگین secureauth را فعال کرده اید اگر اینچنین است از طریق مدیریت هاست نام این پوشه را تغییر دهید . مشکل برطرف خواهد شد موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در تیر 92 با سلام از ادمین سرورتون بخواهید که نمایش پیامهای خطا رو فعال کنه و یا اینکه فایل لاگ ارورها رو چک کنید که چه خطایی ثبت شده موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
abas_too 0 ارسال شده در مهر 92 (ویرایش شده) البته شما اگر بلد باشيد مي توانيد به صورت زير خودتون فعال كنيدبرید توی هاست فایل زخnfiguration.php رو باز کنید.داخلش تگ error reporting رو پیدا کنید.مقدرش رو از "0" به "1" تغییر بدید و سیو کنید.ححالا بیاید توی سایت ببنید ارور چی نشون میده.اونها رو اینجا قرار بدید تا راهنمیی کنیم ------------------ لینک حذف گردید ------------------ ویرایش شده مهر 92 توسط مصطفی صفرعلی لطفا" قوانین را رعایت فرمایید ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر