vahid2star 2 ارسال شده در تیر 92 سلام نمیدونم چرا تو بخش تماس ها دکمه ذخیره نشون داده نمیشه ومن نمیتونم تماس ایجاد کنم لطفا راهنمایی کنید مانند تضویر زیر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در تیر 92 با سلام از بسته بروزرسانی جوملا 2.5.11 تیم جومینــــــا استفاده کنید اگر حل نشد یکبار هم بسته کامل جوملا 2.5.11 تیم جومینــــــا را روی جوملای بروزرسانی شده اکسترکت کنید و بدون نصب جوملا پوشه Installation را حذف کنید قبل از انجام موارد فوق از کلیه فایلها و پوشه ها و دیتابیستون بک آپ تهیه کنید !!! موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vahid2star 2 ارسال شده در تیر 92 با سلام از بسته بروزرسانی جوملا 2.5.11 تیم جومینــــــا استفاده کنید اگر حل نشد یکبار هم بسته کامل جوملا 2.5.11 تیم جومینــــــا را روی جوملای بروزرسانی شده اکسترکت کنید و بدون نصب جوملا پوشه Installation را حذف کنید قبل از انجام موارد فوق از کلیه فایلها و پوشه ها و دیتابیستون بک آپ تهیه کنید !!! موفق و پیروز باشید یا حق سلام اینکار رو کردم ولی بازم مشکل برقراره کمک کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در تیر 92 درود بر شما در صورت تمایل اطلاعات سایت خود را پ.خ کنید تا بررسی کنم موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در تیر 92 درود بر شما مشکل حل شد. در این مواقع که اکثراً در اثر ارتقاء صورت می گیرید اگر دکمه ها نمایش داده نشد یکبار یک مجموعه تماس بسازید و ذخیره کنید تا مشکل مرتفع گردد موفق باشید 4 واکنش ها : مصطفی صفرعلی، Saeed_Shamsi، vahid2star و 1 نفر دیگر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر