atlas 0 ارسال شده در تیر 92 سلام من 2 تا دایو دارم یدونه 220 در 170 و بعد اون هم یدونه دیگه دیو دارم حالا مشکلم این هست که می خوام اولی روی دومی باشه من وقتی اولی رو درست می کنم دومی حرکت میکنه از جاش میاد پایین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 92 درود بر شما منظور تون رو از روی دوم باشه نفمیدیم اگر می خواهید کنار هم باشه به هر 2ی آن ها float بدید یا یا left یا right فرقی نمی کنه اگر می خواهید درون هم باشه که باز هم آسونه یک دایو باز می کنید <div> حال درون اون یک دایو دیگه باز میکنید <div> <div> و حال هر دو را می بندید </div> </div> نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
atlas 0 ارسال شده در تیر 92 بینید اولی با رنگ قرمز مشخصه دومی بارنگ طوسی من می خوام به صورت جدا یعنی تو در تو نباشه طوسی رو زیر قرمز بیارم چون من توی طوسی می خوام اسلایدر بزارم ببنید اون دستورها ای گفتین من می دونم اما الان من می خوام اون دیو قرمز که اولی هست بعد اون دیو دومی که به رنگ طوسی هست که ایجاد می کنیم بیاد زیر قرمز نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در تیر 92 با سلام برای اینکار میبایست از دستور z-index در css استفاده کرد اگر نتونستید ، آدرس سایتتون رو قرار بدید تا بهتر بشه راهنمایی کرد موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر