hassan_shahi 43 ارسال شده در تیر 92 سلام دوستان برای اولین بار تو این چند سالی که با جوملا کار میکنم به این مشکل خوردم مطلب رو ارسال میکنم اما بعدش میرم ویرایشش میکنم اون مطلب از انتشار خارج میشه و میره به حالت بایگانی و دیگه منتشر نمیشه باید مطلب رو حذف کنم و یک مطلب دوباره بزارم تا منتشر بشه این مشکل چیه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 92 درود بر شما منظورتون از بایگانی در انتظار تایید هست؟ این لینک رو ببینید : http://forum.joomina.ir/topic/18862-%D9%BE%DB%8C%D8%BA%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D8%A7%D9%84-%D8%B4%D8%AF-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D8%B8%D8%A7%D8%B1-%D8%AA%D8%A7%DB%8C%DB%8C%D8%AF/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در تیر 92 با سلام نه محمد حسین جان ، منظورشون حالت آرشیو شدن مطلب هستش از اون مشکلات عجیب و غریبه !! افزونه خاصی نصب نکردید ؟ افزونه هاتون رو یکی یکی غیرفعال کنید و تست کنید برای انتشار مطالب بایگانی شده میبایست مطلب را انتخاب کنید و از تولبار بالا دکمه انتشار رو بزنید .آیا به همین صورت عمل کردید ؟ چون استفاده از اون علامتی که در سطر مطالب قرار داره مطلب رو منتشر نمیکنه فکر کنم حذف میکنه یکبار هم دیتابیستون رو Repair و Optimize کنید موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hassan_shahi 43 ارسال شده در تیر 92 آقا مصطفی من نه هیچی نصب کردم نه چیزیو حذف کردم اما نمیدونم چطوری خودش مشکلش حل شد قبل از این من 10 بار مطلب گذاشتم تست کردم اما ویرایش میکردم دیگه منتشر نمیشد اما خوش بختانه الان مشکل حل شده دلیلشم نفهمیدم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در تیر 92 با سلام ممکنه به خاطر تغییرات موقت در سرور بوده باشه . یه سوال کنید ببینید تغییری این اواخر ندادند که تاثیر بذاره هر چند که مشکل حل شده ، فقط برای دونستن علتش موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر