reza1078 7 ارسال شده در بهمن 89 پیغام خطای Error Loading ModulesMySQL server has gone away SQL=SELECT id, title, module, position, content, showtitle, control, params FROM jos_modules AS m LEFT JOIN jos_modules_menu AS mm ON mm.moduleid = m.id WHERE m.published = 1 AND m.access <= 2 AND m.client_id = 1 ORDER BY position, ordering در کامپوننت guardxt بخاطر چیست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در بهمن 89 با سلام چه زمانی با این خطا روبرو می شید؟ این الحاق رو از کجا دریافت کردید؟ کامل دانلود و نصبش کردید؟ بطور کامل حذف و مجدد نصبش کنید... (قبل از نصب ftp رو فعال کنید و یا پوشه هایی که هنگام نصب با این الحاق تداخل دارند رو قابل نوشتن کنید) موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
reza1078 7 ارسال شده در بهمن 89 الان چند ماهی است آخرین ورژنش رو نصب کردم تا الان این پیغام خطا رو نمی دیدم امروز با این پیغام خطا مواجه شدم نمی دونم ماجرای این ماژول چیه که در خطا عنوان شده؟ در ضمن زمانی که روی این کامپوننت کلیک کردم این پیغام ظاهر شد و تمام منو ها غیر فعال؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در بهمن 89 اخیرا الحاقی رو نصب نکردید؟ اگر بله غیر فعال کنید و تست کنید اخیرا ادمین سرورتون تغییراتی در هاستینگ اعمال نکرده؟ (یه تماس باهاشون بگیرید) این کامپوننت رو حذف و مجدد نصب کردید؟ وقتی حذف کردید باز مشکلی در سایت دارید؟ موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
reza1078 7 ارسال شده در بهمن 89 ممنون بخاطر جوابتون مشکل از سرور بود که حل شد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر