mortaza_max 57 ارسال شده در تیر 92 سلام دوستان وفتی تو سایت میخام با نام کاربری وارد سایت شم وقتی اشتباه وارد میکنم بجای خطا ارور 500 رو میاره و اینطوری خیلی بده. چیکار کنم درست شه؟اینم از آدرس سایتم با یه یوزر و پسوورد شانسی وارد بشید میفهمید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در تیر 92 با سلام http://stackoverflow.com/questions/13086557/joomla-login-error-500-when-the-username-and-password-this-incorrect موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mortaza_max 57 ارسال شده در تیر 92 ممنون دوست عزیز یعنی $this->triggerEvent('onUserLoginFailure', array((array) $response)); این کد رو در خط 774 این آدرس قرار بدم؟ libraries/joomla/application/application.php نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 92 درود بر شما خیر یعنی این خط رو در همان فایل کامنت کنید // نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mortaza_max 57 ارسال شده در تیر 92 ببخشید دوست عزیز منظورتونو نفهمیدم. در ضمن تو خط 774 من چنین کدی وجود نداره . خالیه کلا فقط یه * وجود داره و جلوش خالیه!!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mortaza_max 57 ارسال شده در تیر 92 کدام قسمت از کد رو به comment تغییر بدم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 92 درود بر شما همان خط را که پیدا کردید دوتا اسلش // به اول آن اضافه کنید اکنون آن خط را کامنت کردید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mortaza_max 57 ارسال شده در تیر 92 ممنون حل شد ولی برای فرم هایی که تو سایت هستند اگه اشتباهی پر بشند میره قسمت ورود؟؟!!!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 92 درود بر شما چه فرم هایی؟ اگر سوال جدید دارید در تاپیک جدید بپرسید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mortaza_max 57 ارسال شده در تیر 92 فرمهایی که با Visform ساختم. باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر