lord_theone 1 ارسال شده در تیر 92 این خطا رو میده وقتی میخوام عکسی را بازکنم وقتی فکر کنم منجر سایت رو بخواد باز کنه عکس انتخاب کنه اینجوری میشه ادیتور سایتم گذاشتم روی JCE ولی همین ارور را میده ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 92 درود بر شما دسترسی پوشه ها را برسی کنید که همه پوشه ها روی 755 باشد 2 واکنش ها : lord_theone و دفاعی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
lord_theone 1 ارسال شده در تیر 92 نه دسترسی کامل دارند فکر کنم منجرم مشکل پیدا کرده میگم جوملا چیزی نداره خطاها رو چک کنه یا بروز رسانی فایلها باشه درست کنه اگر خطایی باشه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در تیر 92 با سلام خطاها در فایلی به نام error.php واقع در پوشه logs ثبت میشوند البته اگر سایتتون روی هاست باشه یک فایل دیگه هم هست که در روت جوملا قرار داره به نام error_log که بطور پیشفرض وجود نداره و هنگام بروز خطا بطور خودکار ساخته میشه موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : lord_theone نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
lord_theone 1 ارسال شده در تیر 92 ممنون دوست عزیز دوست عزیز eeror log نبود در روت فقط توی لاگها رفتم ارورها اینها بودند error #Fields: date time priority clientip category message 2013-04-26 01:41:18 INFO 127.0.0.1 Joomla FAILURE: رمز ورود اشتباه است 2013-04-26 01:41:25 INFO 127.0.0.1 Joomla FAILURE: این کاربر وجود خارجی ندارد 2013-07-11 20:56:59 INFO 5.190.40.53 LDAP FAILURE: ناتوان در اتصال به سرور LDAP 2013-07-12 16:26:28 INFO 5.190.40.53 LDAP FAILURE: ناتوان در اتصال به LDAP سرور چکار کنم کسی تاحالا همچین مشکلی براش پیش نیومده؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در تیر 92 با سلام اگر اشتباه نکرده باشم ، هاستتون ویندوزی هستش . برای جوملا هاست لینوکس توصیه میشه در روت جوملا بطور پیشفرض فایلی هست به نام web.config.txt این فایل رو تغییر نام ندید و اگر فایلی به نام web.config دارید پسوند txt رو بهش اضافه کنید اگر فایلی هم به نام htaccess. دارید ازش یک کپی بگیرید و بعد حذفش کنید بعد از بسته نصبی جوملا فایل htaccess.txt را بردارید و آپلود کنید و به htaccess. تغییر نام بدید دقت کنید که علامت نقطه در ابتدا یعنی قبل از حرف h قرار بگیرد اگر باز هم مشکل حل نشد در قسمت تنظیمات کلی گزینه های مربوط به سئو را فعال یا غیرفعال کنید ببینید مشکل حل میشه یا نه موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : lord_theone نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر