mhda74 2 ارسال شده در بهمن 89 سلام. سایت خیلی با هالی دارین من تقریبا هر روز به انجمن و سایتتون سر میزنم.اما جومینا در مورد افزونه ها و قالبهای جوملا 1.6 کمی کوتاهی کرده.جومینا فقط یه قالب برا جوملا 1.6 منتشر کرده و این من رو دلسرد میکنه. من الان به یه قالب مذهبی برا جوملا 1.6 نیاز دارم اگه دوستان زحمت بکشن این قالب رو به جوملا 1.6 تبدیل کنند خیلی ممنون میشم. **با تشکر** نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در بهمن 89 نسخه استیبل جوملا 1.6 تازه منتشر شده و به مرور قالب ها و افزونه های آن منتشر میشوند. جومینا نیز اولین سایتی میباشد که جوملا 1.6 فارسی را هم زمان با انتشار رسمی منتشر نموده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mhda74 2 ارسال شده در بهمن 89 خب حداقل یکی لطف کنه این قالب رو به جوملا 1.6 تبدیل کنند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در بهمن 89 سلام دوستمون در این مورد حق دارند ما کمی در مورد 1.6 داریم کوتاهی میکنیم اما دلیلش پروژه ای که داریم روش کار میکنیم : فکر میکنم انتشار این فروشگاه رایگان که به شتاب هم وصل است خیلی ارزشمند باشه برای همین تمام انرژی را فعلا گذاشته ایم روی این نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mhda74 2 ارسال شده در بهمن 89 منم شک کرده بودم. با خودم گفتم مگه میشه جومینا بیکار بشینه؟!!!!! راستی پس این قالب ما رو کسی نتونست تبدیل کنه؟ ازتون خواش میکنم لطف کنید این قالب رو به جوملا 1.6 تبدیل کنند یا حداقل یه آموزش جامعی باری این کار بزاری این آموزش رو دیدم اصلا خوب نبود:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در بهمن 89 سلام من تبدیلش میکنم منتها برای عموم منتشر میکنم شما مشکلی ندارید ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mhda74 2 ارسال شده در بهمن 89 نه تنها مشکلی ندارم بلکه خوش حال میشم بقیه هم از این قالب زیبا استفاده کرده باشند و این برا من باعث افتخاره که با معرفی این قالب یه قالب دیگه به قالب های جوملا 1.6 اضافه کرده باشم. اگه خودتون هم یه کم قشنگترش کنید که حرفه ای تر بشه دیگه نوره الا نور میشه.:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mhda74 2 ارسال شده در بهمن 89 ببخشید که این حرف رو میزنم ولی اگه میشه زمان انتشار این قالب رو بیان کنید چون من یکم عجله دارم.:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در بهمن 89 الان پستتون را دیدم چشم زیر یک هفته نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mhda74 2 ارسال شده در بهمن 89 شما که دارین تبدیلش می کنین روش آژاکس هم پیاده کنید.:thankyou: دیگه خیلی پر رو شدم نه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shahryar warez 17 ارسال شده در بهمن 89 دوست عزیز خود آقای تهرانی آزاکس کردن رو یاد داده می تونید به سایت جومینا مراجعه کنید البته در نت قبلا نیز کامپوننت های پخش بود http://joomina.ir/%D8%AA%D9%86%D8%B8%DB%8C%D9%85%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%B7%D9%84%D8%A8/%D8%A2%DA%98%D8%A7%DA%A9%D8%B3-%D9%86%D9%85%D9%88%D8%AF%D9%86-%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A8-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AC%D9%88%D9%85%D9%84%D8%A715-%D9%88-%D8%AC%D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7-16 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر