kasraluckblack 4 ارسال شده در تیر 92 سلام دوستان بنده یه وبسایت جوملایی داشتم میخواستم یه سایت جدید طراحی کنم طوری که سایت قدیمی غیر فعال نشه واسه همین توی فولدرای اصلی جوملا یه فولدر جدید ساختم و جوملای خودمو توی اون فولدر نصب کردم الان همه کارای طراحی انجام شده و میخوام سایت قدیمی رو حذف کنم و اطلاعات سایت جدید رو توی روت هاستم بریزم! میخواستم بدونم اصن میشه این کار رو انجام داد؟! با کپی کردن اطلاعات فولدر به قسمت روت کار تمومه یا باید کدامو تغییر بدم؟! ممنون میشم راهنمایی کنید! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
A.Ghaderi 44 ارسال شده در تیر 92 شما معمولی کپی کنید و بعد چند تغییر کوچیک باید بدید فایل configuration.php رو باز کنید! در بخش log_path , temp_path ادرس رو اصلاح کنید یعنی ادرس فولدر را حذف کنید! اگر هم گیج شدید و نتونستید با akeeba backup تو ۵ دقیقه انجام راحت انجام دهید 1 واکنش ها : kasraluckblack نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kasraluckblack 4 ارسال شده در تیر 92 شما معمولی کپی کنید و بعد چند تغییر کوچیک باید بدید فایل configuration.php رو باز کنید! در بخش log_path , temp_path ادرس رو اصلاح کنید یعنی ادرس فولدر را حذف کنید! اگر هم گیج شدید و نتونستید با akeeba backup تو ۵ دقیقه انجام راحت انجام دهید خیلی ممنون... فقط همین دو قسمتو باید تغییر بدم؟! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
A.Ghaderi 44 ارسال شده در تیر 92 قسمت اصلیش همینه!فقط قسمت های اختیاری مثل لینک ها وادرس صفحه اول می مونه که اونا هم همینجوری تغییر بدید البته بازم می گم کامپوننت بک اپ akeeba backup خیلی راحت تر و سریعتر است نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر