bewran 3 ارسال شده در تیر 92 دوستان سلام من پلاگین روی جوملا 1.5 نصب کردەام ولی هر وقت فعالش میکنم سایتم از کار می افتد .مشکل از چیە دوستان ممنون میشم همکاری بکنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در تیر 92 با سلام تنظیماتش رو بررسی کنید . یکسری گزینه ها داره که میتونید یکی یکی اونا رو غیرفعال کنید و تست کنید اگر خیلی مشکل درست کرد ابتدا بک آپ از سایتتون تهیه کنید سپس حذفش کنید !!! موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
bewran 3 ارسال شده در تیر 92 با سلام تنظیماتش رو بررسی کنید . یکسری گزینه ها داره که میتونید یکی یکی اونا رو غیرفعال کنید و تست کنید اگر خیلی مشکل درست کرد ابتدا بک آپ از سایتتون تهیه کنید سپس حذفش کنید !!! موفق و پیروز باشید یا حق با سلام این کار رو کردم مشکل پابرجاست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در تیر 92 با سلام عرض کردم خدمتتون اگر خیلی مشکل درست کرد ابتدا بک آپ از سایتتون تهیه کنید سپس حذفش کنید !!! بک آپ رو حتما" جدی بگیرید چون این افزونه سابقه اینکه برای حذف مشکل هم ایجاد کنه را داشته موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر