esb1982 0 ارسال شده در تیر 92 وقت به خیر بسته نصبی جوملا 2.5.9 را روی پلسک دارم نصب می کنم. چه علتهایی ممکن هست وجود داشته باشه که در زمان نصب از قسمت configuration جلوتر نمیرود؟ سطح دسترسی پوشه ها را درست کردم. ورژن php و mysql هم درست هست. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 92 درود بر شما هیچ اروری نمی دهد؟ فقط لود می شود؟ ارتباط با سرور احتمالن بر قرار نمی شود یا سرعت خیلی کند است 1 واکنش ها : esb1982 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
esb1982 0 ارسال شده در تیر 92 درود بر شما هیچ اروری نمی دهد؟ فقط لود می شود؟ ارتباط با سرور احتمالن بر قرار نمی شود یا سرعت خیلی کند است خیر هیچ خطایی نمی دهد. فقط بعد از کلیک بعدی، در حالت انتظار می ماند. سرعت اینترنتم خوبه ارتباط با سرور را چطوری چک کنم، یا مشکلش را حل کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 92 درود بر شما خوب مشکل از سمت هاست هست از کدام نسخه جوملا استفاده می کنید؟ 1 واکنش ها : esb1982 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در تیر 92 با سلام جوملا با هاستهای لینوکسی سازگاری بیشتری داره با توجه به نوع کنترل پنلتون از هاست ویندوز استفاده میکنید که برای جوملا توصیه نمیشه البته میشه از هاست ویندوز هم استفاده کرد ولی در اکثر موارد مشکل ساز هستند موفق و پیروز باشید یا حق 2 واکنش ها : محمدحسین میری و esb1982 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر