رفتن به مطلب
akameli

درخواست افزونه

پست های پیشنهاد شده

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام من یک کامپوننتی میخوام که بتونم باهاش خرید اعتبار انجام بدم بعد از خرید اعتبار بیاد بعد از اینکه من فرمی رو توی سایتم پر کردم  (با ار اس فرم) بعد از دریافت کد رهگیری ازون اعتبار کم کنه ------------------------------------------------------------- ممنونم.

ویرایش شده توسط مصطفی صفرعلی
لطفا" قوانین را رعایت فرمایید !

به اشتراک گذاری این ارسال

لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

درود بر شما

باید پلاگین اتصال مثلن Alpha user point با Rsform نوشته باشه تا به محض زدن دکمه ارسال فرم از اعتبار کم بشه

لینک به ارسال

درود بر شما

باید پلاگین اتصال مثلن Alpha user point با Rsform نوشته باشه تا به محض زدن دکمه ارسال فرم از اعتبار کم بشه

ببینید کلا بحث رو عوض کنم من یک نرم افزار تحت وب دارم که کاربران بعد از تکمیل فرم های اون یک کد رهگیری دریافت میکنند من میخوام وقتی اون کد رهگیری صادر میشه از اعتباری که کاربر توی سایت داره به صورت درصدی و ریالی کم بشه 

لینک به ارسال

درود بر شما

خوب جواب تون رو دادم دیگه!

برای اعتبار از آلفایوزر پوینت استفاده باید کرد و برای فرم از افزونه های فرم مثل RSform

حال باید یک ارتباطی بین آنها باشه تا با هم در ارتباط باشند

این جور موقع ها پلاگین بهترین گزینه هست

اگر پلاگین اتصال این دو وجود نداشت باید نوشته بشه

لینک به ارسال

درود بر شما

خوب جواب تون رو دادم دیگه!

برای اعتبار از آلفایوزر پوینت استفاده باید کرد و برای فرم از افزونه های فرم مثل RSform

حال باید یک ارتباطی بین آنها باشه تا با هم در ارتباط باشند

این جور موقع ها پلاگین بهترین گزینه هست

اگر پلاگین اتصال این دو وجود نداشت باید نوشته بشه

ببینید من با ار اس فرم اصلا کاری ندارم به عنوان مثال فکر کنید من یک نرم افزار تحت وب دارم که اصلا جوملایی نیست و توش یکسری فرم یا هر چیزه دیگه ای که در اخر بهم کد رهگیری میده حالا من میخوام بعد از اینکه اون کد رهگیری رو دریافت کردم بیاد توی جوملا با الفا یوزر از اعتبارش کم کنه فقطم وقتی کم شه که کد رهگیری دریافت شد دوباره میگم اون نرم افزارم جوملایی نیست ممنون

لینک به ارسال

درود بر شما

دیگه بدتر شد

حتمن به برنامه نویسی اختصاصی نیاز داره که بین جوملا و اون برنامه ارتباط برقرار بشه

لینک به ارسال

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید ارسال داشته باشید و بعد ثبت نام خود را در سایت کامل نمایید. اگر حساب کاربری در سایت دارید، جهت ارسال با حساب کاربری خود هم اکنون وارد سایت شوید

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• افزودن...