akameli 2 ارسال شده در تیر 92 سلام من روی سایتم کامپوننت ار اس ممبرشیپ رو نصب کردم کسی میتونه واسم تنظیماتش رو انجام بده که بتونم باهاش خرید اعتبار انجام بدم بعد از خرید اعتبار بیاد بعد از اینکه من فرمی رو توی سایتم پر کردم ازون اعتبار کم کنه اگر کسی میتونه کمک کنه هزینش رو اعلام کنه تا اطلاعات رو واسش ارسال کنم ممنونم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در تیر 92 سلام به این شکل فک نکنم بشه بعد از خرید اعتبار بیاد بعد از اینکه من فرمی رو توی سایتم پر کردم ازون اعتبار کم کنه با این کامپوننت میشه برای یه مدت زمان مشخص اعتبار خرید در واقع میشه خرید اکانت زمانی مثلا نقره ای یک ماهه 20 هزار تومان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
akameli 2 ارسال شده در تیر 92 سلام به این شکل فک نکنم بشه با این کامپوننت میشه برای یه مدت زمان مشخص اعتبار خرید در واقع میشه خرید اکانت زمانی مثلا نقره ای یک ماهه 20 هزار تومان برای اینکاری که من میخوام کنم باید از چی استفاده کنم پس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در تیر 92 فک کنم بهترین گزینه برای شما alphauserpoint باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
akameli 2 ارسال شده در تیر 92 فک کنم بهترین گزینه برای شما alphauserpoint باشه ببخشید شما میتونید این سیستم رو برام پیاده سازی کنید روی جوملا2.5 هزینه و مدت زمانش رو هم برام قید کنید توی پیام خصوصی تا دسترسی های لازم رو براتون ارسال کنم ممنون میشم کمک کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر