kavpar 5 ارسال شده در تیر 92 سلام من دنبال یه گالری تصاویر هستم که کاربران سایت هم بتونن داخلش عکس آپلود کن (همه ی اعضای ثبت نام کننده در سایت ) و یک افزونه ی ارسال کامنت که کاربرا بتونن کامنت ارسال کنند و مطالبشون قابل لایک کردن باشه مانند( شبکه های اجتماعی) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 92 درود بر شما برای کامنت می تونید از jcomments یا easyDiscuss استفاده کنید برای آپلودر عکس می تونید از phoca gallery یا از joom gallery استفاده کنید 1 واکنش ها : kavpar نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kavpar 5 ارسال شده در تیر 92 ممنون من کامپوننت joom gallery رو نصب کردم اما نمیشه نه تو قسمت مدیریت نه تو قسمت کاربران فایل آپلود کرد تو قسمت مدیریت این ارور رو میده No categories found into which you are allowed to upload تو قسمت کاربران هم میگه شما مجاز به آپلود فایل نمیباشید با اینکه دسترسی لازم رو اعمال کردم ؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 92 درود بر شما بله بنده یادم رفت بگم که باید دسترسی لازم رو بدید ارور درون مدیریت را اگر معنی کنید می فهمید مشکل چیه! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر