vapa_71 42 ارسال شده در تیر 92 سلام دوستان من قصد دارم یه سایت تبلیغاتی (عمومی) برای کل استان راه اندازی کنم، که حالا مثلا 6 ماه به صورت رایگان باشه و بعدا اعتبار خریداری کنن حالا میخواستم بدونم آیا جوملا قابلیت این کار رو داره ! و پیشنهادات شما چی هست از قابلیت هایی که میخوام داشته باشه : 1- صاحب آگهی خودش تبلیغات محصول خودش رو وارد سایت کنه! 2- هر کسی با توجه به اعتبار (ریالی) خودش بتونه تبلیغات بزاره 3- تبلیغات ها تاریخ انقضا داشته باشه و اگه مثلا بعد از 5 روز تمدید نشد از سایت حذف بشه اینا چیزایی بود که به ذهن من میرسید اگه کسی نظری پیشنهادی داره بگه و مهمتر از همه اینکه آیا با جوملا میشه این کار رو کرد ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 92 درود بر شما Adsmanager از بهترین افزونه هاست البته افزونه های تجاری دیگه ای هم وجود داره ولی بنده امتحان نکردم شما این افزونه را نصب کنید و استفاده کنید اگر امکانی رو نداشت می تونید با یک پلاگین نویسی و یا اضافه کردن قابلیت به افزونه ارتقا اش بدید 1 واکنش ها : vapa_71 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vapa_71 42 ارسال شده در تیر 92 ممنون اما این امکانات رو داره ؟ یعنی اعتبار و انقضای آگهی ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 92 درود بر شما بله این قابلیت را داراست 1 واکنش ها : vapa_71 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر