farhad6169 125 ارسال شده در تیر 92 با سلام طبق فايل پيوستي که براتون قرار دادم فکر مي کنم مشکل کاملا مشخص هستش در قسمت مديريت منوها نمي توانم منويي را کپي يا انتقال بدم به يه زير منوي ديگه يا در مديريت مطلب هم مطلبي رو نمي توانم سلکت کرده و مجموعه آنرا بدون ورود به داخل مطلب عوض کنم مثلا من 10 تا مطلب رو سلکت کردم و مي خام که همشون جزو مجموعه خبر باشند، بايد دونه دونه وارد هر مطلب بشم و مجموعه شون رو عوض کنم در صورت امکان راهنمايي بفرمائيد با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 92 درود بر شما قلبن می توانستید این کار را انجام دهید؟ از کی متوجه این مشکل شدید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farhad6169 125 ارسال شده در تیر 92 با تشکر قبلا مي شد ولي از زماني که به نسخه 2.5.11 ارتقاء دادم مشکل بوجود آمد. طريقه آپديت هم از تو خود جوملا آپديت زده و آپديت کردم لازم به ذکر است که بگويم در سايت ديگري هم همين کار رو کردم و به 2.5.11 ارتقاء دادم ولي اين مشکل رو ندارم با تشکر از پيگيري شما نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 92 درود بر شما از جوملای کدام تیم استفاده می کنید؟ یکبار دیگه بسته بروز رسانی جوملا 2.5.11 جومینا را همانند یک افزونه نصب کنید مشکل باید بر طرف بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسینی پارسا 557 ارسال شده در تیر 92 درود درست است در نسخه ی 2.5.11 این مشکل وجود داشت که پچی برای رفع آن منتشر کردم. لینک پچ پس از نصب تاریخچه ی کوکی های مرور گر خود را بکلی پاک کنید یاعلی 1 واکنش ها : محمدحسین میری نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farhad6169 125 ارسال شده در تیر 92 درود بر شما از جوملای کدام تیم استفاده می کنید؟ یکبار دیگه بسته بروز رسانی جوملا 2.5.11 جومینا را همانند یک افزونه نصب کنید مشکل باید بر طرف بشه با سلام فكر كنم كه دقت نكرديد، در عكسي كه براتون قرار دادم، زير عكس نوشته توسعه دهنده برای ایرانیان وب سایت جومینا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farhad6169 125 ارسال شده در تیر 92 درود درست است در نسخه ی 2.5.11 این مشکل وجود داشت که پچی برای رفع آن منتشر کردم. لینک پچ پس از نصب تاریخچه ی کوکی های مرور گر خود را بکلی پاک کنید یاعلی با سلام فايل را دانلود كرده و مثل يك افزونه نصب كردم و Ctrl+F5 زدم و مشكلم حل شد با تشكر از شما نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر