farhad6169 125 ارسال شده در تیر 92 با سلام وقتي که يک کاربر از طريق فرم ثبت نام پيش فرض جوملا ثبت نام مي کند، چگونه مي توان اطلاعات ذخيره شده در اين فرم را بدست آورد و به قولي اکسپورت کرد با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 92 درود بر شما فکر کنم یه کامپوننت بود ولی شاید روی فارسی کار نکنه از پایگاه داده به راحتی می توانید این کار را انجام دهید آموزشش هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farhad6169 125 ارسال شده در تیر 92 با تشکر از پيگيري شما پاسخ شما در واقع مشکلي را حل نکرد. در صورت امکان لينک آموزش استفاده از پايگاه داده براي اين مورد را بگذاريد و نام اين کامپوننت را هم در صورت امکان قرار دهيد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 92 درود بر شما مشکل حل نشد چون شما سعی در حل آن نداشتید وقتی وارد پایگاه داده و جدول جوملای مورد نظر شوید در منوی ظاهر شده در بالا خروجی اکسل یا ... موجوده جدول انتخاب و خروجی بگیرید 1 واکنش ها : حسینی پارسا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسینی پارسا 557 ارسال شده در تیر 92 با تشکر از پيگيري شما پاسخ شما در واقع مشکلي را حل نکرد. در صورت امکان لينک آموزش استفاده از پايگاه داده براي اين مورد را بگذاريد و نام اين کامپوننت را هم در صورت امکان قرار دهيد دوست من در جومینا رسم بر جستجو است. وقتی دوستی می گوید فکر کنم کامپوننتی بود یعنی می توانید به وجود کامپوننتی با مضمون نیاز خودتان امیدوار باشید و در جستجو آن را بیابید. قطعا اگر نام و نشان کامپوننت بیاد فرد معرفی کننده باشد آن را به شما خواهد گفت و اگر نیست خودتان باید جستجو کنید در مورد دوم نیز وقتی گفته می شود آموزش فلان کار هست، می بایست جستجو کنید تا بیابید این رسم به نفع خودتان است و طی سالهای گذشته تاثیر خود را اثبات کرده و کاربران می دانند با جستجو هر چیزی را برای جوملا می توان یافت... موفق باشید 2 واکنش ها : مصطفی صفرعلی و محمدحسین میری نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farhad6169 125 ارسال شده در تیر 92 دوست من در جومینا رسم بر جستجو است. وقتی دوستی می گوید فکر کنم کامپوننتی بود یعنی می توانید به وجود کامپوننتی با مضمون نیاز خودتان امیدوار باشید و در جستجو آن را بیابید. قطعا اگر نام و نشان کامپوننت بیاد فرد معرفی کننده باشد آن را به شما خواهد گفت و اگر نیست خودتان باید جستجو کنید در مورد دوم نیز وقتی گفته می شود آموزش فلان کار هست، می بایست جستجو کنید تا بیابید این رسم به نفع خودتان است و طی سالهای گذشته تاثیر خود را اثبات کرده و کاربران می دانند با جستجو هر چیزی را برای جوملا می توان یافت... موفق باشید درود بر شما مشکل حل نشد چون شما سعی در حل آن نداشتید وقتی وارد پایگاه داده و جدول جوملای مورد نظر شوید در منوی ظاهر شده در بالا خروجی اکسل یا ... موجوده جدول انتخاب و خروجی بگیرید با سلام از پيگيري و پاسخگويي تان متشكرم من هيچ تجربه اي از جداول جوملا ندارم و هيچ وقت هم براي انجام كاري وارد جداول نشدم براي همين گفتم كه كمي بيشتر توضيح بدهيد. قصد جسارت نداشتم.. همين حالا نمي دانم كه در كدام منو وارد شوم ولي طبق گفته آقاي حسيني جستجو كرده و در منوي users ليست يوزرها را ديدم و Export زده و Format را روي Excel قرار داده و خروجي گرفتم در اكسل هم آنرا بصورت UTF 8 تبديل كرده و بصورت منظم يوزرها را سيو كردم البته اينو بگم كه انجام اين كار حدود 20 دقيقه طول كشيد ولي براي دفعه دوم فكر كنم 2 دقيقه شود. :-) جناب حسيني در مورد، مورد دوم من در فروم هاي مربوط به شبكه در جاي ديگر ديدم كه وقتي كسي مي گويد كه فلان چيز آموزشي در فروم دارد لينكي از آن در پاسخ خود ميگذارد. من هم به همين دليل خواستم كه لينكش را بگذارند در هر صورت من هم سعي مي كنم كه به اين رسم مهم احترام بگذارم يه چيز ديگه اينكه در جوملا ليست كاربراي ثبت نامي خود جوملا در منوي كاربران است. آيا در همه سايت هاي جوملايي كسي ثبت نام مي كند اسم آن در اين منو ليست مي شود؟ و نمي تواند جاي ديگري باشد و اين منو را شلوغ نكند؟ با تشكر از شما 1 واکنش ها : حسینی پارسا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 92 درود بر شما خواهش می کنم ما هم قصد جسارت نداشتیم ! این که گفتم آموزشش هست برای اینه که شما می گردید و چندین آموزش و تاپیک که مخصوص کار شماست پیدا می کنید و مشکلات احتمالی را رفع خواهید کرد و زودتر به جواب می رسید درمورد سوال آخرتان هر کاربری ثبت نام کند به طور پیشفرض در منوی کاربران ذخیره می شود تمام اطلاعات در آن قابل مشاهده می باشد 1 واکنش ها : مصطفی صفرعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر