رفتن به مطلب
bobrus

مشکل در استفاده از Virtuemart2

پست های پیشنهاد شده

با سلام به همه دوستان 

و با تشکر از اینکه همیشه زود جواب سوالات رو میدین

من کامپوننت ویرچومارت 2 از این سایت گرفتم

در صورتی که گفته شده بود این نسخه فارسی سازی شده حتی زبان فارسی رو در محتویات فایل های این کامپوننت دیدم ولی متاسفانه برای من انگلیسی اجرا میشه 

مشکل بعدی اینه که بصورت لوکال نمیشه باهاش کار کرد و حتمی باید آنلاین باشی و بدلیل سرعت پایین اینترنتم نمی تونم آنلاین کار کنم 

لطفا راهنمایی کنید چه کار کنم

ممنون ;)

به اشتراک گذاری این ارسال

لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

با سلام به همه دوستان

و با تشکر از اینکه همیشه زود جواب سوالات رو میدین

من کامپوننت ویرچومارت 2 از این سایت گرفتم

در صورتی که گفته شده بود این نسخه فارسی سازی شده حتی زبان فارسی رو در محتویات فایل های این کامپوننت دیدم ولی متاسفانه برای من انگلیسی اجرا میشه

مشکل بعدی اینه که بصورت لوکال نمیشه باهاش کار کرد و حتمی باید آنلاین باشی و بدلیل سرعت پایین اینترنتم نمی تونم آنلاین کار کنم

لطفا راهنمایی کنید چه کار کنم

ممنون ;)

=========================================================================

خوب مثل اینکه تعریف کردیم خراب شد

دوستان عزیز مشکل اصلی اینه که ویرچومارت نصب میشه منو ها هم میان ولی وقتی می خوام یه محصول جدید یا هرچیز دیگه ای اضافه کنم ویا حتی سمپل های موجود ویرایش کنم بعد ازکلیک روی دکمه های save /cancel/ save close هیچ اتفاقی نمی افته و انگار نه انگار که روی دکمه ای کلیک کردی

بنظر خودم هم مشکل از اونجاست که دو تا کد جاوا اسکریپت هست که از سایت گوگل اجرا میشه و وقتی اینترنت قطعه دسترسی به اونها نداره و کار نمی کنه

حالا من این دو تا اسکریپت گرفتم ولی نمی دونم باید کجا تنظیم کنم که از مسیر لوکال بخونه نه از سایت

به اشتراک گذاری این ارسال

لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید ارسال داشته باشید و بعد ثبت نام خود را در سایت کامل نمایید. اگر حساب کاربری در سایت دارید، جهت ارسال با حساب کاربری خود هم اکنون وارد سایت شوید

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• افزودن...