iman iman 97 ارسال شده در تیر 92 با سلام من از هاست لینوکس با پنل سی پنل کشور آلمان استفاده می کنم که البته وارز نیست. نمی دانم چرا یکدفعه به جای نمایش سایت پیغام This Account Has Been Suspended نمایش داده می شود و حتی سی پنل نیز به من اجازه ورود را نمی دهد. البته من از جوملا 2.5 استفاده می کنم و افزونه تجاری - آکیبا بکاپ پرو - نیز روی جوملا نصب داشتم. ممکنه مال این باشه؟ یا اصلاً اگر کسی روی هاست غیر وارز چنین افزونه تجاری را روی جوملاش نصب کنه چی می شه؟ البته من درخواست پشتیبانی به پشتیبان هاستم دادم ولی نمی دونم شرکت ها معمولا توی این موقع ها چه کار می کنند؟ هاست جایگزین می دهند؟ می گویند به ما ربطی نداره؟ فرصت دوباره می دهند؟ جریمه می گیرند؟ یا غیره لطفا راهنمایی نمایید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hatami1372 113 ارسال شده در تیر 92 سلام اینجور مواقع بستگی به مدیر هاست داره اگه آدم گیری باشه ایراد میگیره و دیگه تمام ولی من کمتر دیدم که یه سایت به خاطر وارز بودن یه افزونه معلق بشه مگر اینکه ازش شکایت بشه مثلا وقتی نسخه پرو را نصب کردی شاید یه پیغام فرستاده برای سازندش و سازنده افزونه ها شکایت کرده و اکانت تو را مسدود کردند فعلا با بخش پشتیبانی جایی که هاست را ازش خریدی صحبت کن ولی از وارز بودن حرفی نزن که بهونه به دستشون بدی اگه کاری هم نکردند بهت ایراد وارد می کنند و دیگه دستت به هیچ جایی بند نیست موفق باشید 2 واکنش ها : iman iman و مصطفی صفرعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
iman iman 97 ارسال شده در تیر 92 ممنون از راهنمایی کاملتون. به نظر شما این قطع شدن از طرف شرکت ایرانیه یا خارجی؟ چون هاست در کشور آلمان هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 92 درود بر شما چون هاست شما وارز می باشد کسی نمی تواند از cms یا اسکریپت ها هر چیزی شکایت کند با مدیریت هاست در تماس باشید و علت و راه حل را جویا شوید امکان داره مدت اعتبار به اتمام رسیده باشد یا محتوا سایت شما ... 1 واکنش ها : iman iman نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
iman iman 97 ارسال شده در تیر 92 درود بر شما چون هاست شما وارز می باشد کسی نمی تواند از cms یا اسکریپت ها هر چیزی شکایت کند با مدیریت هاست در تماس باشید و علت و راه حل را جویا شوید امکان داره مدت اعتبار به اتمام رسیده باشد یا محتوا سایت شما ... با سلام و تشکر از پاسخ شما دوست عزیز خیر دوست من همون طور که در پست اول گفتم هاست من وارز نیست تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hatami1372 113 ارسال شده در تیر 92 سلام نمی دونم . باید با مسئول هاست در ایران صحبت کنید و پیگیری کنید موفق باشید 1 واکنش ها : iman iman نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر