mohajjel 0 ارسال شده در تیر 92 با سلام دوستان من یک مشکلی دارم من یه قالب رو نصب کردم البته به صورت quick اما الان وقتی مطلب میذارم در بخشن مایش مطالب پربازدید اولا هم طول کلمات خیلی کمه هم آخر سطر � میندازه خوشحال میشم راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در تیر 92 با سلام برای حل مشکل علامت سوال ، اسکریپتی در سایت جومینــــــا هست که میتونید از اون استفاده کنید اما در کل این مشکل از سه ناحیه میتونه رخ بده 1 - utf8_general_ci نبودن انکودینگ جداول دیتابیس 2 - UTF8 نبودن فایلهای افزونه 3 - قرارنداشتن مقدار charset بر روی UTF8 در فایلهای php افزونه موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : محمدحسین میری نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hatami1372 113 ارسال شده در تیر 92 سلام دمو بذارید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohajjel 0 ارسال شده در تیر 92 سلام دمو بذارید http://sport.tabrizfarda.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hatami1372 113 ارسال شده در تیر 92 سلام آقای صفر علی راهنماییتون کردن من فکر می کنم مشکل ماژولتون باشه احتمالا UTF8را پشتیبانی نمی کنه ماژول هاتون را روی لوکال یا جای دیگه امتحان کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر