kavpar 5 ارسال شده در تیر 92 این آدرس سایتمه www.kavpar.ir کار خاصی تو قسمت مدیریتش انجام ندادم اما خود به خود ارور 403 میده ممنون میشم راهنمایی کنین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در تیر 92 با سلام به انجمن تخصصی جوملا (جومینــــــا) خوش آمدید ارور 403 مربوط به سطح دسترسی میباشد شما ابتدا فایل htaccess. را یک کپی ازش تهیه کنید و سپس حذفش کنید بعد از بسته نصبی جوملا فایل htaccess.txt را اپلود کنید و به سرعت تغییر نام بدید به htaccess. اگر مشکل حل نشد در همین تاپیک پیگیر باشید برای راه حلهای بعدی موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : kavpar نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kavpar 5 ارسال شده در تیر 92 با سلام به انجمن تخصصی جوملا (جومینــــــا) خوش آمدید ارور 403 مربوط به سطح دسترسی میباشد شما ابتدا فایل htaccess. را یک کپی ازش تهیه کنید و سپس حذفش کنید بعد از بسته نصبی جوملا فایل htaccess.txt را اپلود کنید و به سرعت تغییر نام بدید به htaccess. اگر مشکل حل نشد در همین تاپیک پیگیر باشید برای راه حلهای بعدی موفق و پیروز باشید یا حق ممنون همین کاری رو که گفتین کردم ارور 403 رفت و الان این ارور رو میده Internal Server Error The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request. Please contact the server administrator, webmaster@kavpar.ir and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error. More information about this error may be available in the server error log. Additionally, a 500 Internal Server Error error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در تیر 92 با سلام در هنگام تغییر نام فایل میبایست علامت نقطه را درست قبل از حرف h قرار بدید یعنی به این صورت htaccess. آیا به همین صورت انجام دادید ؟ تغییر دیگری که داخل فایل ندادید ؟ موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : kavpar نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kavpar 5 ارسال شده در تیر 92 با سلام در هنگام تغییر نام فایل میبایست علامت نقطه را درست قبل از حرف h قرار بدید یعنی به این صورت htaccess. آیا به همین صورت انجام دادید ؟ تغییر دیگری که داخل فایل ندادید ؟ موفق و پیروز باشید یا حق آره دقیقا این کارو کردم بازم دوباره امتحان کردم بازم ارور 403 رو میده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در تیر 92 با سلام لطفا" اسپم نکنید ! در صورت تمایل اطلاعات ورود به کنترل پنل هاست + ورود به ادمین جوملا + لینک این تاپیک رو برام پیام خصوصی کنید تا در اولین فرصت بررسی کنم موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : kavpar نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر