saeidrp 2 ارسال شده در مرداد 92 سلام فایل ضمیمه رو به جای فایل default.php در فولدر administrator->components->com_joominapay->views->joominapaylist->tmpl قرار بدید امیدوارم مفید باشه یا علی با تشکر- فایل جایگزین و مشکل حل شد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sayid_2020 1 ارسال شده در مرداد 92 با سلام من ماژول پرداخت مستقیم رو تو سایتم گذاشتم اما متاسفانه دکمه پرداخت بی رنگ هست و ظاهر زشتی داره . نمیدونم چرا اینجوره ؟ اگر مشکل از فایل های سی اس اس هست لطفا راهنماییم کنید تا بتونم این مشکل کوچیک رو حل کنم . آدرس سایت : www.pgpisp.ir سمت راست نوشته واریز مبلغ دلخواه با فایر فاکس باز کنید بهتره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مرداد 92 با سلام به انتهای css قالبتون کدهای زیر را اضافه کنید div.joominafstpay form div#submit input { background-color: skyblue;}div.joominafstpay form div#submit input:hover { background-color: Highlight !important;} موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : رامین انگوتی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sayid_2020 1 ارسال شده در مرداد 92 با سلام به انتهای css قالبتون کدهای زیر را اضافه کنید div.joominafstpay form div#submit input { background-color: skyblue; } div.joominafstpay form div#submit input:hover { background-color: Highlight !important; } موفق و پیروز باشید یا حق مرسی . حل شد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
omid110 0 ارسال شده در آبان 92 ماژول پراخت من نصب هست پرداخت هم انجام می ده اما شماره پیگیری را به مشتری نشان نمی ده. در پایان خرید هم ایراد مشکل تابع ایمیل را می نویسه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر