GameMaster 0 ارسال شده در تیر 92 سلام دوستان من یه مشکلی در قالب دارم این هستش که در داخل قالب ماژولی برای سمت چپ درست کردم و در داخل مدیریت هم ماژول رو اضافه میکنم به خوبی نمایش داده میشه ، اما میخواهم فقط در صفحه اصلی این ماژول نمایش داده بشه وقتی به ادامه مطلب میریم سمت چپ پاک بشه و به عرض وسط صفحه اضافه بشه. الان من 2تا مشکل دارم ، یکی اینه که وقتی از داخل قسمت مدیریت ماژول میزنم که فقط بر روی صفحه اصلی نمایش داده بشه درست کار نمیکنه یعنی وقتی میرم به ادامه مطلب اون ماژول پاک نمیشه. مشکل دوم اینکه وقتی کلاً ماژول سمت چپ رو پاک میکنم به عرض وسط صفحه به صورت اتوماتیک اضافه نمیشه باید چیکار کنم ؟ مانند تصویر زیر که سمت چپ جای خالی ماژول هستش که از داخل مدیریت کلاً غیر فعال کردمش : ممنون میشم کمک کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در تیر 92 با سلام مورد اول رو به تاپیک زیر مراجعه کنید http://forum.joomina.ir/topic/20327-%D8%A8%D8%A7%D8%B2-%D8%B4%D8%AF%D9%86-%D9%85%D8%B7%D9%84%D8%A8-%DA%A9%D9%84%DB%8C%DA%A9-%D8%B4%D8%AF%D9%87-%D8%AF%D8%B1-%D8%B5%D9%81%D8%AD%D9%87-%D8%AC%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D8%A8%D8%AF%D9%88%D9%86-%D9%85%D8%B7%D8%A7%D9%84%D8%A8-%D8%AF%DB%8C%DA%AF%D8%B1/#entry97668 مورد دوم هم بستگی به طراحی قالبتون داره که در حال حاضر اون شرط لازم رو برای عریض شدن نداره ساده ترین کار اینه که قالب رو از نو طراحی کنید و به عنوان قالب دوم استفاده کنید یا اینکه قالب رو بصورت درصدی طراحی کنید یا اینکه از قالبهایی که بصورت رسپانسیو طراحی شدند استفاده کنید موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : GameMaster نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
GameMaster 0 ارسال شده در تیر 92 سلام ممنون بابت راهنمایی ، مورد اول رو با تغییر در کد قالب اوکی کردم. الان فقط مشکلم این هست که هنگامی که پاک میشه صفحه عرضش بیشتر نمیشه ! در استایل بندی هم % انجام شده. مثلاً سمت چپ دادیم 20% سمت راست دادیم 20% وسط صفحه 60% . اما هنگامی که سمت چپ پاک میشه در ادامه مطلب همون وسط صفحه 60% هستش ! که فکر کنم باید هم باشه وقتی ما 60% دادیم دیگه تکون نمیخوره که ! فقط نمیدونم باید یه استایل جدا بسازم برای ادامه مطلب ؟ در کجا باید وارد کنم ؟ لطفاً راهنمایی کنید اگر هم نیاز هستش بگید استایل و صفحه ایندکس رو کد هاشو براتون پ.خ کنم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر