topmihan 141 ارسال شده در تیر 92 سلام بر جمیع مهندسین همه الآن میدونن من تازه یه سایت جوملا زدم خب با اینکه در بخش تنظیمات اسم سایت رو عوض کردم ولی بازم در بخش آدرس بار که اسم سایتو نشون میده اسم پیشفرضشه منظورمو درست گفتم topmihan.ir یه نگاه بندازین ممنون میشم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shirin71 7 ارسال شده در تیر 92 توی منوی اصلیت home (خانه) رو انتخاب کن و توی تنظیماتش یه قسمت داره به اسم تنظیمات صفحه نمایش اونجا میتونی اسم سایت رو عوض کنی 3 واکنش ها : فرحزادیان، topmihan و vapa_71 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
topmihan 141 ارسال شده در تیر 92 توی منوی اصلیت home (خانه) رو انتخاب کن و توی تنظیماتش یه قسمت داره به اسم تنظیمات صفحه نمایش اونجا میتونی اسم سایت رو عوض کنی اسم سایتمو گذاشتم طراح برتر ذخیره هم هست ولی این title وقتی سایت باز میشه یه چی دیگه که از قبل ذو بسته نصب بوده هست چرا؟؟؟!!!! 1 واکنش ها : shirin71 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vapa_71 42 ارسال شده در تیر 92 اسم سایتمو گذاشتم طراح برتر ذخیره هم هست ولی این title وقتی سایت باز میشه یه چی دیگه که از قبل ذو بسته نصب بوده هست چرا؟؟؟!!!! سلام همین کاری که گفتن انجام بده درست میشه title سایت از اونجا تغییر میکنه 3 واکنش ها : topmihan، فرحزادیان و shirin71 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
topmihan 141 ارسال شده در تیر 92 اگه منظورتون اون بخشی که تو عکس مشخص کردمه که خیلی وقته ست شده از زمانی که نصب کردم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 1 واکنش ها : shirin71 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vapa_71 42 ارسال شده در تیر 92 داداش عزیزم طبق گفته ها پیش بری پیداش میکنی با دقت نگاه کن منو ها رو انتخاب کن بعد منوی اصلی رو انتخاب کن از توی منوی اصلیت خانه رو انتخاب کن (فکر کنم واسه شما صفحه اصلی باشه) ویرایشش رو بزن اونجا هم تنظیمات صفحه نمایش رو بزن و اون تاتیل پیش فرضت رو عوض کن 3 واکنش ها : shirin71، topmihan و فرحزادیان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vapa_71 42 ارسال شده در تیر 92 اینم مراحلش با تصویر 4 واکنش ها : shirin71، مصطفی صفرعلی، فرحزادیان و 1 نفر دیگر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر