farkakh 7 ارسال شده در تیر 92 با سلام خدمت دوستان در سایت من مازول های کناری در موقعیت side bar a دارای عرض زیادی هستند می خوام حدودا عرضش به 2/3 این حالت کاهش پیداکنه قالب سیات من از نوع فریمورک مال شرکت راکتتم است در تنضیمات قالب امکان تغییر اندازه لایه ها وجود داره اما ازاین کوچکتر نمیشه کردش نسبتش الان 3.9 است. آدرس سایت : اگه راهنمایی کنیید ممنون میشم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در تیر 92 با سلام کدهای زیر را در انتهای مسیر templates/rt_voxel_responsive/css/template-rtl.css وارد کنید div#rt-main div.rt-container div.rt-pull-9 { left: -1000px;}div#rt-main div.rt-container div.rt-grid-3 { width: 200px;}div#rt-main div.rt-container div.rt-push-3 { left: 200px;}div#rt-main div.rt-container div.rt-grid-9 { width: 1000px;} موفق و پیروز باشید یا حق 2 واکنش ها : محمدحسین میری و farkakh نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farkakh 7 ارسال شده در تیر 92 (ویرایش شده) با سلام کدهای زیر را در انتهای مسیر templates/rt_voxel_responsive/css/template-rtl.css وارد کنید div#rt-main div.rt-container div.rt-pull-9 { left: -1000px; } div#rt-main div.rt-container div.rt-grid-3 { width: 200px; } div#rt-main div.rt-container div.rt-push-3 { left: 200px; } div#rt-main div.rt-container div.rt-grid-9 { width: 1000px; } موفق و پیروز باشید یا حق ممنون خیلی لطف کردین. درست شد.اما اینجوری که شما گفتین در این کد ها مقدارشون ثابته و با تغییر رزولیشن موروگر مطالب ناخانا میشه در صورتی که قالب من به صورت شناور و( 1000px یا 1200px نیست) اگه یه جوری باشه شبیه درصدی ممنون میشم. ویرایش شده تیر 92 توسط farkakh نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farkakh 7 ارسال شده در تیر 92 به علت این که در ابتدا فکر کردم درست شده مجبور شدم اسپم بزنم ببخشید. در این کد ها مقدارشون ثابته و با تغییر رزولیشن موروگر مطالب ناخانا میشه در صورتی که قالب من به صورت شناور و( 1000px یا 1200px نیست) اگه یه جوری باشه شبیه درصدی ممنون میشم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 92 درود بر شما خوب وقتی دستی به دیزاین یک قالب واکنش گرا تغیر داده میشه همین مشکلات هست باید جاهای دیگه هم تغیراتی اعمال بشه معمولن در فایل responsive_rtl.css یا responsive_rtl.less می باشد پیشنهاد اینه که حد الامکان از طریق مدیریت تغیر بدید چون اینجوری یک جا را که تغیر بدید قطعن در بقیه جاها تغیر پیدا می کنه و شما باید در همین تاپیک مجدد مشکل جدیدی را مطرح کنید 1 واکنش ها : farkakh نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر