rashidd 2 ارسال شده در تیر 92 سلام من با فونت فیس در سایتم فونت قرار دادم تو کامپیوتر شخصی خودم فونت ها رو نمایش می ده اما در کامپیوتر های دیگه فونت رو همون پیشفرض تا هوما نشون می ده حتی فونت ها رو تو هاستینگم آپلود کردم و آدرس رو درست دادم بررسی کنید houra313.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 92 درود بر شما شما فونت های زیادی تعریف کردید ولی در جایی استفاده اش نکردید همه جا نوع فونت را Tahoma استفاده کردید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rashidd 2 ارسال شده در تیر 92 من دیگه کلافه شدم من این کارهارو کردم به شرح زیر فرضا در سایت در قسمت گزارش تصویری از فونت ziba استفاده کردم به این شکل کد رو اضافه کردم در فایل metal.css این دستور را نوشتم @font-face { font-family: 'ziba'; src: url("../fonts/BZiba.eot"); src: local('B Ziba'), url("../fonts/BZiba.eot?") format("eot"), url("../fonts/BZiba.ttf") format("truetype"), url("../fonts/BZiba.woff") format("woff"); } بعد در قسمت زیر فونت ziba را فراخوانی کردم .yjsquare h4 { border-bottom: 1px solid #e5e5e5; clear: both;; display: block; padding: 3px; color:#000000; font-family:'ziba'; font-size:22px;} حالا بگید مشکل کجاست که فونت ها نمایش داده نمی شن یه چیز رو متوجه شدم این بود که اگر فونت ها رو در قسمت فونت ویندوز قرار بدم مشکلی نیست اما اگر فونت ها رو از قسمت فونت ویندوز پاک کنم همه می شن تاهوما یا آریال خواهشا طوری راهنمایی کنید که دیگه درست بشه houra313.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در تیر 92 با سلام خب اینطور که پیداست css مناسبی را انتخاب نکردید به خط 79 مسیر components/com_phocagallery/assets/phocagallery.css بروید و تغییرات لازم رو اعمال کنید موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rashidd 2 ارسال شده در تیر 92 منظورم گزارش تصویری منو نیست ماژول اول صفحه bt slideshow هست که بالاش نوشته گزارش تصویری نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در تیر 92 با سلام لطفا" قوانین تالار را رعایت فرمایید ! در صورت مشاهده مجدد تاپیک تکراری اخطار دریافت خواهید کرد ! تاپیک تکراری حذف شد ! کلاسی رو که ویرایش کردید ، درسته . یکبار کش مرورگرتون رو پاکسازی کنید و مجددا" تست کنید موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rashidd 2 ارسال شده در تیر 92 کش مرورگر رو 20 بار پاکسازی کردم فایده نداشت جواب درست حسابی می خوام نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در تیر 92 با سلام در حال حاضر فونت دیگری برای اون کلاس تعریف کردید . فونت ziba رو جایگزین کنید تفاوت را خواهید دید موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rashidd 2 ارسال شده در تیر 92 سلام باز هم تغییر نکرد می گم آدرس فونت صحیح هست @font-face { font-family: 'ziba'; src: url("../fonts/BZiba.eot"); src: local('B Ziba'), url("../fonts/BZiba.eot?") format("eot"), url("../fonts/BZiba.ttf") format("truetype"), url("../fonts/BZiba.woff") format("woff"); } شما با فایر باگ خودتون چک کنید ببینید تغییر می کنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در تیر 92 با سلام توی همون فایرباگ تست کرده بودم و تغییر میکرد من الان سایتتون رو دیدم . فونتتون هم تغییر کرده و مشکلی نداره موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rashidd 2 ارسال شده در تیر 92 لطفا شما اگه تو ویندوزتون فونت ها رو دارید موقتا پاکشون کنید بعد سایت رو رفرش کنید ببینید باز هم فونت ها رو خوب نمایش می ده یا نه چون منم گول همین رو خوردم چون فونت ها درون سیستمم بود و قتی سایت لود می شد فونت ها رو از سیستم می خوند یه روز گفتم بزار فونت هایی که تو ویندوز دارم و تو سایتم ازشون استفاده می کنم پاک کنم دیدم که فونت های سایت رو نشون نمیده و همه تاهوما می شن شما هم فرضا اگه فونت زیبا یا بی بی سی رو تو ویندوز دارید پاک کنید بعد سایت رو دوباره تست کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در تیر 92 با سلام من فونتهایی رو که میفرمایید روی سیستمم ندارم ولی بازم میگم در نمایش فونتها مشکلی نمیبینم توی دو تا مرورگر هم تست کردم . فایرفاکس و کروم موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rashidd 2 ارسال شده در تیر 92 یعنی فونت زیبا و فونت بی بی سی رو نشون میده چرا برای من نمایش داده نمی شن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در تیر 92 با سلام تصویر زیر را ببینید . من فونت رو غیرفعال میکنم یه جوره و فعال میکنم جور دیگریست آیا فونت باید به همین شکل نمایش داده بشه ؟ http://www.jmdownload.ir/download.php?imgf=13738163101.png موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rashidd 2 ارسال شده در تیر 92 فونت زیبا این شکلی نیست نازکتره خودتون توی ورد تایپ کنید ببینید دوم متن اخبار بی بی سی هست چرا اونو نمایش نمیده این عکسی که گذاشتید منم دیدم درحالی که این فونت زیبا نیست این فونت آریال هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر