winter-73 0 ارسال شده در تیر 92 باسلامدوستان من میخوام کد امارگیروب گذر را بزارم پایین سایتم که فقط خودمببینم. اما نمیتونم. توی اچ تی ام ال سفارشی و دستی گذاشتم نمایش نمیده.هرکی میتونه خواهشاکمککنه. روانی شدم باباااااا خواهشا جواب بدید. ایدی یاهو: moghaddas73@yahoo.com نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 92 درود بر شما از پلاگین sourcerer برای قرار دادن کدها استفاده کنید بعد نصب یه دکمه زیر ویرایشگر بوجود میاد که با کلیک بر روی آن می توانید کدهاتون رو قرار بدید 2 واکنش ها : amini و winter-73 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
winter-73 0 ارسال شده در تیر 92 درود بر شما از پلاگین sourcerer برای قرار دادن کدها استفاده کنید بعد نصب یه دکمه زیر ویرایشگر بوجود میاد که با کلیک بر روی آن می توانید کدهاتون رو قرار بدید میشه این پلاگین رو بزارید برای دانلود؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
winter-73 0 ارسال شده در تیر 92 {source}{/source} کدم رو بین این دو تگ هم قرار دادم. ولی نشد. اون پلاگین هم همین کار را میکنه. نمیشه. به خدا گیج شدم . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 92 درود بر شما فقط کافی بود جستجو کنید http://extensions.joomla.org/extensions/core-enhancements/coding-a-scripts-integration/custom-code-in-content/5051 1 واکنش ها : winter-73 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
winter-73 0 ارسال شده در تیر 92 درود بر شما فقط کافی بود جستجو کنید http://extensions.joomla.org/extensions/core-enhancements/coding-a-scripts-integration/custom-code-in-content/5051 نمیشه. این راه هم نمیشه. چیکار کنم؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mocd 27 ارسال شده در تیر 92 کسی نیست کمک کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :( سلام در قسمت تنظیمات کلی ویرایشگر رو روی بارگذار کدها قرار بدید. بعد کد شمارنده وبگذر رو داخل محل مورد نظر کپی و ذخیره کنید و دوباره به تنظیمات کلی برید و ویرایشگر رو روی TinyMCE بزارید امیدوارم مفید باشه یا علی 1 واکنش ها : winter-73 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
winter-73 0 ارسال شده در تیر 92 سلام در قسمت تنظیمات کلی ویرایشگر رو روی بارگذار کدها قرار بدید. بعد کد شمارنده وبگذر رو داخل محل مورد نظر کپی و ذخیره کنید و دوباره به تنظیمات کلی برید و ویرایشگر رو روی TinyMCE بزارید امیدوارم مفید باشه یا علی نه این راه هم جواب نداد. :( :( کمــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــک نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در تیر 92 با سلام لطفا" از ارسال پست اسپم پرهیز نمایید ! من خودم بارها از این پلاگین استفاده کردم هیچ مشکلی نداره شما بررسی کنید که ماژولتون منتشر شده باشه سطح دسترسی و موقعیت مناسبی داشته باشه کدی قرار میدید ناقص نباشه با قالب پیشفرض جوملا هم تست کنید موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر