mortaza_max 57 ارسال شده در تیر 92 میخام سایتمو رو هاست بیارم.سلام دوستان. من میخام سایتمو رو هاست بیارم. چون بار اولمه و تا حالا باسی پنل کار نکردم پس کلی سوال دارم تا به کمک شما بتونم انتقال بدم. اول ازهمه بگم که من سایتم رو تو لوکال کار کردم و میخوام انتقال بدم.ببینین روشی که میخام برم درسته؟ابتدا یه دیتابیس میسازم تو سی پنل و از دیتابیس لوکالم بک آپ میگیرم و تو دیتابیس هاست اکسترکت میکنم.بعد سایتمو زیپ میکنم و تو هاست آپ لود میکنم بعد تو فایل configuration.php قسمتهای زیر رو تغییر میدم:public $dbpublic $passwordpublic $userpublic $hostراستی من از هاست میهن وب هاست استفاده میکنم. باید public $host رو همون localhost قرار بدم؟بعد این گزینه ها نیاز به تغییر نداره؟public $log_path = 'C:\\xampp\\htdocs\\car/logs';public $tmp_path = 'C:\\xampp\\htdocs\\car/tmp';اگه داره چه جوری؟راستی وقتی تو هاستم فایل منیجر رو میزنم توش 4 تا گزینه باز میشه با عنوانهای زیرHome DirectoryWeb Root (public_html/wwwPublic FTP Root (public_ftpDocument Root forکدوم رو انتخاب کنم و جوملا رو توش بریزم؟دوستان فقط سریع پاسخ بدین لطفا. ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در تیر 92 با سلام نقل قول : ابتدا یه دیتابیس میسازم تو سی پنل و از دیتابیس لوکالم بک آپ میگیرم و تو دیتابیس هاست اکسترکت میکنم در لوکال Export تهیه میشه و در هاست باید در دیتابیسی که ساختید Import کنید نقل قول : بعد سایتمو زیپ میکنم و تو هاست آپ لود میکنم بعد تو فایل configuration.php قسمتهای زیر رو تغییر میدم:public $dbpublic $passwordpublic $userpublic $host اولی رو نام دیتابیستون رو وارد میکنید دومی رو پسورد دیتابیستون رو وارد میکنید سومی رو نام کاربری دیتابیسی که در هاست ساختید رو وارد میکنید آخری هم عبارت localhost وارد میکنید . البته برخی اوقات لازمه آدرس محلی که دیتابیسها در اونجا قرار دارند وارد شود ولی بطور معمول لوکال هاست وارد میشه نقل قول : بعد این گزینه ها نیاز به تغییر نداره؟public $log_path = 'C:\\xampp\\htdocs\\car/logs';public $tmp_path = 'C:\\xampp\\htdocs\\car/tmp';اگه داره چه جوری؟ بله باید تغییر کنه public $log_path = '/home/username/public_html/logs';public $tmp_path = '/home/username/public_html/tmp'; به جای username باید نام کاربری ورود به کنترل پنل هاستتون رو وارد کنید نقل قول : راستی وقتی تو هاستم فایل منیجر رو میزنم توش 4 تا گزینه باز میشه با عنوانهای زیرHome DirectoryWeb Root (public_html/wwwPublic FTP Root (public_ftpDocument Root forکدوم رو انتخاب کنم و جوملا رو توش بریزم؟ اینا گزینه هایی هستند برای ورود سریع به یک پوشه در هنگام وارد شدن به فایل منیجر بطور معمول گزینه webroot مناسبه البته پس از ورود از پنل سمت راست فایل منیجر به راحتی میتونید به پوشه های دیگری همچون www یا public_html و یا home دسترسی داشته باشید میتونید در پوشه public_html جوملاتون رو نصب کنید برای اطلاعات بیشتر کتاب آموزش جوملا 2.5 تیم جومینــــــا رو از سایت جومینــــــا دانلود و مطالعه کنید موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : mortaza_max نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر