topmihan 141 ارسال شده در تیر 92 سلام علیکم چند سوال از شما اساتید جوملاکار دارم من تازه کار با جوملا رو شروع کردم و سوال زیاد دارم 1- آیا میشه یک صفحه از سایت جوملایی من قالبش فرق داشته باشه با کل قالب سایت؟؟؟؟ 2- آیا میشه چند سایت جوملایی رو به گروه تبدیل کرد؟؟؟؟یعنی اگه من 3 سایت جوملا داشته باشم میتونم اونارو به یه گروه تبدیل کنم؟؟؟با هم در ارتباط باشن؟؟؟ 3- چطور میتونم یه سایت جوملایی روی لوکال رو به هاست واقعی بفرستم؟؟؟بدون کوچک ترین تغییر 4- فعلا همینا رو جواب بدین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 92 درود بر شما 1 : بله در تنظیمات قالب اختصاص به منو را باید انتخاب کنید 2 : از چه لحاظ با هم ازتباط داشته باشند؟ چگونه ارتباطی؟ 3 : کافیه جوملاتون رو زیپ کنید » از دیتابیس همین جوملا بک آپ بگیرید » هر دو را در سایت قرار بدید یعنی فایل ها و پوشه ها در روت یا هر جا که خواستید و یک دیتابیس جدید بسازید و جداول خروجی گرفته شده را در دیتابیس جدید تزریق کنید فقط یادت تون باشه باید فایل configuration را در آخرین مرحله ادیت کنید یعنی نام دیتابیس و پسورد را باید تغیر بدید(به دیتابیس جدید که ساختید) 1 واکنش ها : topmihan نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
topmihan 141 ارسال شده در تیر 92 درود بر شما 1 : بله در تنظیمات قالب اختصاص به منو را باید انتخاب کنید 2 : از چه لحاظ با هم ازتباط داشته باشند؟ چگونه ارتباطی؟ 3 : کافیه جوملاتون رو زیپ کنید » از دیتابیس همین جوملا بک آپ بگیرید » هر دو را در سایت قرار بدید یعنی فایل ها و پوشه ها در روت یا هر جا که خواستید و یک دیتابیس جدید بسازید و جداول خروجی گرفته شده را در دیتابیس جدید تزریق کنید فقط یادت تون باشه باید فایل configuration را در آخرین مرحله ادیت کنید یعنی نام دیتابیس و پسورد را باید تغیر بدید(به دیتابیس جدید که ساختید) ممنونم میشه مورد 1 رو بیشتر توضیح بدین متشکرم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 92 درود بر شما شما می خواهید مثلن منوی خبرها یک قالب دیگه داشته باشه خوب وارد تنظیمات قالب شده و آخر صفحه گزینه هایی به نام اختصاص به منو وجود داره منویی که دوست دارید این قالب در آنها نمایش داده شود را انتخاب کنید 1 واکنش ها : topmihan نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
topmihan 141 ارسال شده در مرداد 92 میشه در رابطه با شماره 2 توضیح بدین؟؟ چطور میشه چند سایت جوملایی با هم ارتباط داشته باشن؟؟؟ اصلا چه ارتباطاتی میتونند داشته باشن ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در مرداد 92 سلام شما خودتون میفرمایین ارتباط بعد میگین چه ارتباطی!؟ مثلا اینکه کاربر در سایت 1 ثبت نام کرد در سایت 2 بتونه لاگین کنه! این یه نوع ارتباطه که فراتر از کارهای معمولی جوملاست و نیاز به مهارت و دانش کافی داره که این کارها انجام بشه اگه تازه واردین فعلا به این موارد فکر نکنید و مسائل ابتدایی رو یاد بگیرین موفق باشید 1 واکنش ها : topmihan نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vaezimv 9 ارسال شده در مرداد 92 (ویرایش شده) با سلامدوست عزیز کتاب آموزشی جومینا فارسی رو از لبنک زیر دانلود کن و با عشق و علاقه بخون .با سپاس و تشکر فروان از آقای تهرانی که زحمت این کتاب رو کشیدند.--------------------------------------------عذر میخوام لینک رو یادم رفت :http://www.joomina.ir/joomina25-learning-joomina-ir.zip ویرایش شده مرداد 92 توسط مصطفی صفرعلی پست ها ادغام شدند ! 1 واکنش ها : topmihan نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر