rashidd 2 ارسال شده در تیر 92 سلام من با فوکا گالری عکس تو سایتم گذاشتم و یه منو بهش تخصیص دادم اما یه مشکل دارم می خوام عکس های فوکاگالری رو تو سایت نمایش بدم اما تو منو اصلی سایت نباشه در واقع می خوام به یه عکس لینک بدم و مستقیم بره تو فوکاگالری و عکس هارو نشون بده و منو نداشته باشم منظور کلیم اینه که هر کامپوننتی که نصب شد باید براش منو بسازی و تو منو اصلیت بیاد اما نی خوام اینجور باشه بدون منو بشه از کامپوننت استفاده کرد و مطالب یا عکس های توش رو منتشر کرد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 92 درود بر شما یک پلاگین من قبلن برای نمایش کامپوننت در مطلب معرفی کردم جستجو کنید خواهید یافت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rashidd 2 ارسال شده در تیر 92 با تشکر پلاگین خوبی هست اگر بخواهیم توی یک مطلب فرضا سه تا عکس بزاریم و هر کدوم از عکسها به یک کامپوننت لینک داشته باشن چطور می تونیم این کار رو بکنیم منظور کلی چطور به یه عکس لینک بدیم که به کامپوننت مربوطه بره با استفاده از کد پلاگین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 92 درود بر شما منو مربوطه را ایجاد کنید لینک آنرا بگیرید و به عکس بدید مشکلی در این فرایند دارید؟ بیشتر توضیح بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rashidd 2 ارسال شده در تیر 92 فرضا با کد <a herf می خوام به عکس لینک بدم اما وقتی کد لینک منو کامپوننت رو قرار می دم عکس لینک دار نمی شه می خوام با استفاده از کد پلاگین این کار رو انجام بدم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 92 درود بر شما این که لینک دار نمیشه حتمن جایی اشتباه می کنید روی عکس کلیک کنید در ویرایشگر گزینه ای برای لینک دار کردن وجود داره انرا انتخاب کنید و لینک خود را وارد کنید نباید مشکلی باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر