m.lover 0 ارسال شده در تیر 92 دوستان من عکس هایی رو که درون هاست ذخیره میکنم درون مطالبم نشون داده نمیشه ولی جاهای دیگه سایت نشونش میده میشه بگید مشکل از کجاست?البته اگه جای دیگه آپلودشون کنم و بذارم نشونشون میده ها فقط اگر از هاست خودم باشه این مشکل وجود دارهاینم یه عکس از یه مطلبی از سایتم که توش تصویر رو گذاشتم ولی نشونشون داده نمیشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در تیر 92 با سلام مشکلتون فقط با افزونه گالری هست که نصب کردید؟ موفق باشید 1 واکنش ها : m.lover نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m.lover 0 ارسال شده در تیر 92 نه کلا تو مطالب هم اینجوری میشه نه فقط تو این افزونهمن اگر از طریق خود ویرایشگر متن هم عکس بذارم بازم همینجوری میشهبازم بگم فقط تو مطالب اینجوریه مثلا اگر تو یه ماژول اچ تی ام ال سفارشی از هاست عکس بذارم درست نشون میده لینک میذارم بهتر بتونید کمک کنید اینم لینک نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m.lover 0 ارسال شده در تیر 92 دوست عزیز الان که چک کردم دیدم تو مطالب مسیر عکس تغییر میکنه و پشتش نام مستعار مجموعه مطلب رو اضافه میکنم در مورد افزونه فکا گالری هم عکس حتی تو مدیریت رسانه هم نشون داده نمیشه این لینک یکی از عکسای فکا گالریه که این ارور رو میده این لینک یکی از عکسای فکا گالریه که این ارور رو میده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در تیر 92 با سلام در لینکی که در پست شماره 3 قرار دادید من مشکلی ندیدم . تصاویر نشون داده میشه لینک پست شماره 4 هم خطای 404 میده که ظاهرا" حذفش کردید موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m.lover 0 ارسال شده در تیر 92 دوست عزیز مشکل برطرف شده با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر