nasimesaba101 4 ارسال شده در تیر 92 سلام دوستان. من از فایل مطالبم که روی جوملا 1.5 بود بک گرفتم: jos_contsnt حالا می خوام همین جدول رو وارد جوملا 2.5 کنم. اما هم پیشوندش رو باید عوض کنم (که نیاز به آموزش استید دارم)و هم نمیدونم دقیقا جدول مطالب در این بسته (تی لاین4) کجاست. چون جدول content رو که حذف کردم، بازم مطالب بالا میومد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در تیر 92 با سلام پیشوند را از طریق دیتابیس میتوانید تغییر دهید... منتهی اگر از جوملا 1.5 میخواهید بروید به جوملا 2.5 جهت عدم اختلال این کار را نکنید و از آموزش مهاجرت از جوملا1.5 به 2.5 تیم جومینا بهره ببرید... موفق باشید 1 واکنش ها : مصطفی صفرعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nasimesaba101 4 ارسال شده در تیر 92 با سلام پیشوند را از طریق دیتابیس میتوانید تغییر دهید... منتهی اگر از جوملا 1.5 میخواهید بروید به جوملا 2.5 جهت عدم اختلال این کار را نکنید و از آموزش مهاجرت از جوملا1.5 به 2.5 تیم جومینا بهره ببرید... موفق باشید آموزش رو خوندم و طبق دستورالت عمل کردم ولی مشکلاتی بوجود اومد که هرچی سرچ کردم نهایتا همه گفتند که قید این افزونه جی آپگرید رو بزن. مشکلات رو مطرح نمیکنم تا دوباره کاری نشه. اگه لطف کنید راه تغییر دستی پیشوندها رو بفرمائید ممنون میشم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در تیر 92 با سلاماین راهش نیست ولی با این حال نحوه تغییر پیشوند تیبل ها را خدمتتون عرض می کنمابتدا یک بک آپ از دیتابیسی که می خواهید تغییرات رو اعمال کنید بگیریدوارد دیتابیس مورد نظر شویدوارد تیبل مورد نظر شویدروی گزینه operations کلیک کنیداز قسمت table options در فیلد rename table to پیشوند را تغییر داده و به موارد دیگر کاری نداشته باشید و نهایتا روی گزینه go مربوط به بخش table options کلیک کنیدقبلش بک آپ فراموش نشه موفق باشید 2 واکنش ها : مصطفی صفرعلی و nasimesaba101 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nasimesaba101 4 ارسال شده در تیر 92 با سلام این راهش نیست ولی با این حال نحوه تغییر پیشوند تیبل ها را خدمتتون عرض می کنم ابتدا یک بک آپ از دیتابیسی که می خواهید تغییرات رو اعمال کنید بگیرید وارد دیتابیس مورد نظر شوید وارد تیبل مورد نظر شوید روی گزینه operations کلیک کنید از قسمت table options در فیلد rename table to پیشوند را تغییر داده و به موارد دیگر کاری نداشته باشید و نهایتا روی گزینه go مربوط به بخش table options کلیک کنید قبلش بک آپ فراموش نشه موفق باشید آخه بی تجربگی کردم، تنها چیزی که از سایت باقی گذاشتم، همین جدول content هست. خواهش میکنم یه راهی بگید تا بتونم این جدول مهم رو به جوملای 2.5 خودم وارد کنم.واقعا لطف بزرگی می کنید 1 واکنش ها : vapa_71 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در تیر 92 با سلام با این شرایط یک جوملا 1.5 نصب کنید و تیبل content را که دارید جایگزین تیبل content در جوملا 1.5 که نصب کردید کنید و بعد مهاجرت کنید به جوملا 2.5 موفق باشید 1 واکنش ها : nasimesaba101 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر