sunboys 1 ارسال شده در تیر 92 سلام وقت بخیر منوی ابشاری قالب پیش فرض من کار نمیکنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در تیر 92 با سلام اگر تنظیمات و راه اندازی منو درست باشه ممکنه با افزونه دیگری تداخل داشته باشد(جی کوئری) قبلا بارها بحث شده موفق باشید 1 واکنش ها : مصطفی صفرعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sunboys 1 ارسال شده در تیر 92 با سلام اگر تنظیمات و راه اندازی منو درست باشه ممکنه با افزونه دیگری تداخل داشته باشد(جی کوئری) قبلا بارها بحث شده موفق باشید خوب تنظیماتش باید به چه شکل باش من کلیه عنوان های منو را حذف کردم و از نو ساختم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در تیر 92 با سلام دوست عزیز ، به پاسخهایی که داده میشه دقت کنید منظور تداخل منوتون با سایر افزونه ها میباشد شما باید سایر افزونه هاتون رو یکی یکی غیر فعال کنید و تست کنید تا ببینید مشکل منو حل میشه یا نه با مرورگرهای دیگر هم تست کنید موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : فرحزادیان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sunboys 1 ارسال شده در تیر 92 با سلام دوست عزیز ، به پاسخهایی که داده میشه دقت کنید منظور تداخل منوتون با سایر افزونه ها میباشد شما باید سایر افزونه هاتون رو یکی یکی غیر فعال کنید و تست کنید تا ببینید مشکل منو حل میشه یا نه با مرورگرهای دیگر هم تست کنید موفق و پیروز باشید یا حق میشه بررسی کنید ببینید مشکل از کجاست www.suncc.ir من بهتون یوزر و پس ادمین بدم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sunboys 1 ارسال شده در تیر 92 میشه مشخصات موقعیت های مختلف قالب پیش فرض را بزارید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در تیر 92 با سلام سوالتون واضح نیست اگه منظورتون نام موقعیتهاست میتونید فایل xml قالب رو بررسی کنید داخل تگهای position اگر هم منظورتون کدهای موقعیت هست باید فایل index.php و فایلهای css را بررسی کنید موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 92 درود فکر کنم منظورشون اینه که کدوم موقعیت چه نامی دارد در منوی افزونه ها » مدیریت قالب » بالا سمت چپ گزینه تنظیمات را کلیک کنید و گزینه ی نمایش موقعیت های قالب را روی بلی قرار بدید بعد به ادرس سایت تان /?tp=1 را اضافه کنید یعنی www.suncc.ir/?tp=1 نام موقعیت ها در محل خودشان مشخص هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sunboys 1 ارسال شده در تیر 92 من هنوز نتونستم منو را درست کنم میشه یکی نگاه بندازه ببینه از چیه راهنمائی کنه www.suncc.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 92 درود بر شما این منوی آبشاری به نظر فقط بصورت دستی و برای همین منوها طراحی شده جومینا یک افزونه منوی آبشاری منتشر کرده می تونید از آن استفاده کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر