sm4rt 1 ارسال شده در تیر 92 سلام دوستان. من میخواهم یک فروشگاه اینترنتی پیاده سای کنم.بعد از تحقیق تو اینترنت ویرچومارت را انتخاب کرده ام حال چند سوال داشتم :1-ایا انتخاب ویرچومارت به عنوان بهترین فروشگاه ساز درست است ؟ اگر نه میشود راهنمایی کنید که من باید از چه فروشگاهی استفاده کنم ؟2-شما فروشگاه سایتتان یا سایت مشتریانتان را با چه چیزی پیاده کرده اید ؟؟از شما خواهشمندم که مرا همچون یک دوست راهنمایی کنید چون من قرار است دراین تابستان برای یکی از مشتریان یک فروشگاه کامپیوتری با پرداخت انلاین طراحی کنم.و از الان تا 3 ماه فرصت دام که روی ان کار کنم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در تیر 92 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید اگر بخواهید به جوملا متصل باشد ویرچومارت و جوم شاپینگ اگر بخواهید جدای از جوملا نصب کیند openCart و tomatoCart گزینه های خوبی هستند البته با جستجو مواردی دیگری هم پیدا خواهید کرد موفق باشید 1 واکنش ها : sm4rt نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sm4rt 1 ارسال شده در تیر 92 اقای فرحزادیان از پاسخ خوبتون متشکرم. ایا فروشگاه ساز ویرچومارت از لحاظ امنیت برای پیاده سازی یک فروشگاه با قابلیت پرداخت الکترونیکی مناسب هست ؟؟ احتمال داره که ه-ک بشه ؟؟ در ضمن من این فروشگاه ساز رو نصب کرده ام .اما اصلا قالب مناسبی نداره.کسی قالب مناسبی برای فروشگاه ویرچومارت میشناسه ؟؟ لطفا لینک اون رو برا دانلود قرار بدهید. متشکرم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 92 درود بر شما ویرچورمارت یکی از بهترین ها از همه لحاظ هست و بسیار هم پیچیده و پر کاربرد هست قالبی برای ویرچورمارت نمیشناسم ولی می تونید از بسته نصبی هایی که ویرچورمارت در آن نصب هست استفاده کنید چون از پیش استایل خاص خودش رو داره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sm4rt 1 ارسال شده در تیر 92 اقای میری عزیز متشکرم از پاسختون دوستان خوب انجمن اموزش فارسی استفاده از ویرچومارت را برای ساختن یک فروشگاه کاملا حرفه ای میشناسند ؟؟ اگر کسی میدونه لطفا لینک اون رو قرار بده. البته میدونم که این افزونه کاملا فارسی شده است.و میشود که کار با ان را فرا گرفت اما مشکل من نداشتن یک ظاهر فروشگاه مانند حتی با نصب اطلاعات نمونه نسخه فارسی شده سایت جومینا است. میشود مرا راهنمایی کنید که چگونه یه قالب برای این فروشگاه درست کنم.در ضمن من html و css را هم کامل بلدم. با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر