alireza_ag 0 ارسال شده در تیر 92 سلامگالری رو نشون میده ولی بالاش یه چیزی مثل این مینویسه: عکس زیر میتونسد ببینیدلطفا راهنماییم کنید تا اون خطاها رو درست کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vapa_71 42 ارسال شده در تیر 92 آدرس پوشه رو به این شکل بده ببین درست میشه images/gallery/alireza نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alireza_ag 0 ارسال شده در تیر 92 نه نشد. عکس ها نشون داده میشه ولی این خطاها رو هم نشون میده: JFolder: :فایلها: مسیر یک پوشه نیست. مسیر: /home3/sportmmi/public_html/images/gallery/alireza/ JW_SIG_PRG نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vapa_71 42 ارسال شده در تیر 92 این که همون آدرسه دوباره >؟ /home3/sportmmi/public_html/images/gallery/alireza/ کش رو خالی کن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alireza_ag 0 ارسال شده در تیر 92 کش رو چطوری خالی کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vapa_71 42 ارسال شده در تیر 92 کش رو چطوری خالی کنم؟ از منوی سایت >>>> تعمیر سایت رو بزن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alireza_ag 0 ارسال شده در تیر 92 کش رو خالی کردم و متاسفانه باز هم نشد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر