hreza 0 ارسال شده در تیر 92 سلام خسته نباشید من یه فرم با استفاده از کامپوننت RSForm ساختم و کامل طراحی کردم از یک طرف هم با استفاده کامپوننت widgetkit یک Accordion ساختم حالا می خواهم این فرم خودم رو انتقال بدم داخل تگ ثبت نام که خودم در این Accordion ایجاد کردم که وقتی بر روی ثبت نام زدم پنجره فرم برای من باز بشه میشه منو راهنمایی کنید چطوری باید یک فرم رو به داخل یک مازول انتقال بدم ؟؟ ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamedata 3 ارسال شده در تیر 92 سلام خسته نباشید من یه فرم با استفاده از کامپوننت RSForm ساختم و کامل طراحی کردم از یک طرف هم با استفاده کامپوننت widgetkit یک Accordion ساختم حالا می خواهم این فرم خودم رو انتقال بدم داخل تگ ثبت نام که خودم در این Accordion ایجاد کردم که وقتی بر روی ثبت نام زدم پنجره فرم برای من باز بشه میشه منو راهنمایی کنید چطوری باید یک فرم رو به داخل یک مازول انتقال بدم ؟؟ ممنون اگر در ماژولی که استفاده کردید می توانید ماژول قرار دهید، می توانید از ماژول خود rsform استفاده کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر