zxcvvcxz 0 ارسال شده در تیر 92 با عرض سلام بنده میخوام مثلا سمت راست سایت یک ماژل html سفارشی بسازم و داخل اون یک جدولی با جعبه ی متنی باشه که بتونم کد لینک به سایتم رو داخلش بگذارم و نیاز نباشه کد رو کامل داخل ماژول کپی کنم مثلا یک جعبه متن با طول 20 که زیبایی سایت هم حفظ بشه میشه راهنمایی کنید باید چکار کنم؟ اصلا داخل جوملا میشه ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در تیر 92 با سلام اگر بصورت ساده بخواهید میتونید با ابزارهای ادیتور خود جوملا انجام دهید اگر طوری هست که نیاز به نوشتن کد دارد بعد از کدنویسی یا بدست آوردن کد بصورت آماده... میتوانید توسط ماژول هایی که مختص قرار دادن کد هست در موقعیت دلخواه اجرا کنید (افزونه هایی که عرض کردم قبلا در انجمن معرفی شدند) موفق باشید 1 واکنش ها : zxcvvcxz نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
zxcvvcxz 0 ارسال شده در تیر 92 من میخوام مثل سایت هایAviny.comیاwarpic.irکد تصویر لینک به سایت خودم رو بگذارمبا این حال بازم باید از ماژولی که گفتید استفاده کنم ؟میشه لینک ماژول ر بگذارید ؟باتشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در تیر 92 کد رو در گوگل سرچ نمایید و بعد لینک و تصویر خود را بهش اضافه کنید و توسط افزونه Sourcerer در موقعیت دلخواه به سایت اضافه کنید لینک دانلود در پست زیر: http://forum.joomina.ir/topic/20742-%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%D9%81%D8%B2%D9%88%D8%AF%D9%86-%DA%A9%D8%AF-html-%D9%88-%D8%A7%D8%B3%DA%A9%D8%B1%DB%8C%D9%BE%D8%AA/#entry99566 موفق باشید 2 واکنش ها : zxcvvcxz و مصطفی صفرعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
zxcvvcxz 0 ارسال شده در تیر 92 سلام مجدد افزونه رو که گفتید نصب کردم ولی اونچیزی که من میخواستم نبود افزونه ای که شما گفتید برای درج کد داخل ماژول یا نوشته بود بنده کد رو دارم و فقط میخوام به جای اینکه کد لینک تصویری به سایتم رو کامل داخل یک ماژول بگذارم ، یک جعبه متن باشه که کد داخل اون کامل بگذارم و کد فقط به اندازه چند حرف اول که از داخل جعبه متن پیداست مشاهده بشه و کاربر بتونه کد رو با دبل کلیک از داخل جعبه متن کپی کنه مثل سایتهایی که گفتم لطفا قسمتی که کد لینک به سایتشون رو گذاشتند چک کنید shia-art.ir aviny.com warpic.ir البته اینا جوملایی نیستند اما فکر بکنم با جوملا هم بشه اینکار رو کرد راهنمایی کنید لطفا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در تیر 92 با سلام این سایت را مشاهده کنید: http://samanroosta.com در آخرین ماژول سمت راست... اگر منظورتون چنین چیزی هست بنده به همان روشی که عرض کردم البته با افزونه دیگری(jumi) که مخصوص قرار دادن کد بود براشون درست کردم... می تونید از اون کدها هم استفاده کنید... موفق باشید 2 واکنش ها : مصطفی صفرعلی و zxcvvcxz نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
zxcvvcxz 0 ارسال شده در تیر 92 سلام ممنون از راهنمایی های خوبتون افزونه ای که گفتید رو نصب کردم یک کامپوننت و یک ماژول هست کد رو داخل ماژول نوشتم ولی نمایش نمیده چطور باید باش کار کرد ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در تیر 92 با سلام نسخه افزونه مختص به جوملا 2.5 هست و نصب کردید؟ کار خاصی ندارد باید کد رو درون ماژل اش قرار دید و در موقعیت دلخواه منتشر کنید کش اتون رو هم خالی کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
zxcvvcxz 0 ارسال شده در تیر 92 بله همون نسخه رو نصب کردم ماژول سه تا قسمت زیر رو داره Notepad Code written Source of code در قسمت دوم کد رو کپی میکنم ولی بعد از ذخیره کردن کد پاک میشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در تیر 92 احتمالا یه جای کار اشتباه میکنید! این را هم تست کنید: در تنظیمات کلی نوع ادیتور را بدون ویرایشگر انتخاب کرده و بعد به مدیریت ماژول ها رفته و یک ماژول دستی ایجاد کرده و کد را درون آن قرار داده و به موقعیت مناسب اختصاص داده و ذخیره کنید بعد میتوانید ادیتور را از حالت بدون ویرایشگر به حالت اول برگردانید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
zxcvvcxz 0 ارسال شده در تیر 92 تو قسمتهای Notepad Source of code چیز خاصی باید نوشته بشه؟ نوع ادیتور رو هم عوض کردم ولی نشد . این ماژول نسخه ترجمه شده نداره ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
zxcvvcxz 0 ارسال شده در تیر 92 کسی نیست کمکم کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بنده به یه ماژول که یک جعبه متن برای قرار دادن کد در سایت ایجاد منه نیاز دارم افزونه jumi رو گرفتم ولی ترجمه نشده هست و وقتی ذخیره رو میزنم کدها پاک میشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در تیر 92 با سلام والا من زیاد با jumi کار نکردم و تنظیماتش یادم نیست فکر کنم باید در قسمت Code written کدتون رو وارد کنید البته اگر از Sourcerer استفاده کنید خیلی راحته و دردسر کمتری هم دارید و به مراتب از jumi بهتره و مشکل پاک شدن کدها رو هم نخواهید داشت یکسری نکات مهم رو هم دقت کنید اول اینکه برای ایجاد کادر متن باید از تگ textarea استفاده کنید داخل تگ فوق بصورت زیر کدنویسی کنید <textarea name=type rows=3 cols=35 onClick="select_all();">This text you can select all by clicking here<a href="#"></a></textarea> اگه دقت کنید در خط سوم به جای > از ;lt& استفاده کردم و به جای < از ;gt& دلیلش اینه که مرورگر نتونه کد رو ترجمه کنه و به جای ترجمه تگ متن نشون بده موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر