zxcvvcxz 0 ارسال شده در تیر 92 سلام میخوام جدول session رو خالی یا Empty کنم میشه راهنمایی کنید؟ اصلا این جدول کجا هست ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در تیر 92 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید جدول مورد نظر در دیتابیس جوملاتون هست به دیتابیس مراجعه کرده و جدول مورد نظر را پیدا کرده و تیک اش را که در سمت چپ جدول هست زده و بعد روی Empty کلیک کنید قبل از کار با دیتابیس حتما بک آپ بگیرید بعد کاری که عرض کردم را انجام دهید موفق باشید 1 واکنش ها : zxcvvcxz نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
zxcvvcxz 0 ارسال شده در تیر 92 ممنون یعنی به هاستینگ برم ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در تیر 92 وا د هاست بشید به phpmyadmin وارد شوید دیتابیسی که مربوط به جوملاتون هست را انتخاب کنید بعد که جداول آمدند بالا طبق پست قبلی که عرض کردم انجام دهید اگر در این خصوص مشکل داشتید اطلاعات ورود به هاست خود را + لینک این تاپیک را برام پیام خصوصی کنید براتون انجام بدم اگر خودتون خواستید انجام بدید اول بک آپ بگیرید بعد انجام دهید موفق باشید 1 واکنش ها : zxcvvcxz نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر