saeli 1 ارسال شده در تیر 92 چرا من هر پستی را اضافه میکنم در ابتدای پست و زیر عنوان پست این دو لینک Portal InfoTravel اضافه می شود و ضمنا در اخر پست هم دو لینک دیگه هست . ولی در صفحه اصلی نیست . ادرس سایت : http://bama-web.ir این دو لینک در هنگام نمایش اون پست دیده میشه و در قسمت مدیریت و ویرایش دیده نمیشه ------------------------------------------- در پوشه css دایو مربوط به اون را پیدا کردم و و با تغییر عدد -5500 در این کد #js-pc{position: absolute; top: 0px; left: -10px;} به عدد -10 حالا اون لینکها به گوشه سمت راست بالا رفته اند .ولی لینک اصلی را پیدا نکردم .ضمنا در صفحه اصلی سایت نیستند و در ادامه مطلب میایند. سالم اینه که در کدام فایل ذنبال این کد بگردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در تیر 92 سلام در همین تگی که عددش رو عوض کردید این کد رو وارد کنید display:none; 1 واکنش ها : saeli نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
saeli 1 ارسال شده در تیر 92 با تشکر از پاسخت ولی من می خوام ببینم این کد کجا ساخته میشه و چرا وارد میشه فکر میکنم مشکل باید اساسی حل بشه تمام کدهای داخل قالب را گشتم ولی پیدا نکردم همین تگی که نوشتم باید جایی استفاده بشه یا نه ولی من همون تگ را هم پیدا نکردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در تیر 92 احتمالا این کد یه جورایی کپی رایت قالب یا یه افزونه هستش برای برداشتن اساسی این کد باید فایل های پی اچ پی قالب یا اون افزونه رو بررسی کنی و از سورس حذفش کنی 1 واکنش ها : saeli نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
saeli 1 ارسال شده در تیر 92 بسته نصبی بود و تقریبا تمام فایلهای داخل این بسته نصبی را گشتم ولی پیدا نکردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
saeli 1 ارسال شده در تیر 92 پیدا کردم داخل پوشه قالب , پوشه com-content پوشه article و متهم اصلی فایل default.php بود البته مستقیم اون ادرس استفاده نشده بود به صورت decode بود. 1 واکنش ها : دفاعی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر